L’UBSA es torna a esborrar al 3r quart (88 a 78)

0
    22
    j12.JPG

03/12/2013
    Els adrianencs van rebre un parcial de 28 a 10 al 3r quart que va decidir el partit

L'UBSA va patir al 7a derrota seguida en caure a la pista de l'Artés per 88 a 78. Els adrianencs, com ha passat en altres ocasions, es va desconnectar en un moment del partit i va rebre un parcial que va decidir el matx.

Després d'un primer quart igualat (20 a 19), els de Cèsar Sanmartín van practicar el seu millor joc i es van arribar a posar 11 amunt a falta d'un minut pel descans. Un ràpid 6 a 0 va deixar el partit obert per la 2a part (35 a 40) en que els del Bages van passar per sobre l'UBSA.

L'Artés va endurir el partit i l'UBSA va perdre el cap permetent cistelles molt fàcils als locals. El 28 a 10 del 3r quart va tornar a deixar el partit coll a munt, i tot i les pressions de l'UBSA, l'Artés va mantenir el tipus amb un Roger Portella un altre cop sensacional.

Per part dels adrianencs, el millor va ser el jugador del sènior B Rubén Pérez amb 16 punts i 18 de valoració.

Després del pont, l'UBSA tornara a jugar a casa el dissabte 14 a les 19:30 contra el Vic.