El Centre Cívic de La Salut acull dissabte un concert solidari per recaptar aliments

  0
  Concert Solidari.jpg

  03/12/2013 – El concert iniciarà a les 17 h i haurà actuacions musicals, culturals i espectacles de màgia. La organització compta ja amb més de 7.000Kg d'aliments.

  L’Associació de Veïns de Juan Valera, conjuntament amb altres persones de la ciutat, tenen tot a punt per aquest dissabte, 7 de desembre a les 17 hores, un gran concert solidari que tindrà com a objectiu recollir el màxim nombre d’aliments possibles per ajudar a les persones de Badalona que pateixen fam.

   

  David Guillen, Los Tumbao, July Pirys i Dani Mata seran els artistes musicals que passaran per l’escenari de la sala d’actes del Centre Cívic La Salut, ubicat a l’avinguda de Marquès de Sant Mori, cantonada amb el carrer Quevedo.

   

  A més, el mag Fleky demostrarà els seus millors trucs de màgia que intentarà deixar bocabadat al públic assistent. També comptarà amb les actuacions del grup de sevillanes i del grup infantil i modern de l’escola Antoni Botey i del Rincón Extremeño.

   

  A canvi de tot això, al mateix concert cada assistent haurà de portar 2kg d’aliments o comprar un bo d’ajut de 2 euros; que ja es pot adquirir a l’AV Juan Valera.

   

  Per altra banda, el concert també intenta conscienciar als ciutadans de la situació que estan passant moltes persones, per això al Mercat Municipal de La Salut i a les escoles Margarida Xirgu, Antoni Botey, Josep Carner, Alexandre Gali i Baldiri Reixac s’han instal·lat punts de recollida d’aliments que finalment se sumaran al recompte final del concert solidari.

   

  El concert compta ja amb més de 7.000Kg

   

  Destacar que a dia d’avui, la organització ja compta amb 7 tones d’aliments, gràcies a la parada situada al mercat de La Salut i als més de 6.000 euros que han aconseguit per diversos col·laboradors de la ciutat. Finalment, els aliments recaptats aniran destinats a persones que no tenen accés al Banc d’Aliments de Badalona.