L’UBSA no dóna opcions al Natzaret (79 a 61)

0
    27

04/03/2014
    Els adrianencs, que sumen 4 victòries seguides, van passar per sobre d'un líder molt mermat per les baixes

L'UBSA va derrotar al Natzaret, el líder de la competició, per 79 a 61 i encadena la 4a victòria seguida, una sèrie que no es repetia des de l'any 2010.
    Els adrianencs van ser molt superiors a un rival que va acusar molt les baixes dels seus dos bases i de Marc Jérez
    Amb només 7 jugadors del 1r equip, i 2 reforços del sènior B, els de Badalona no van ser rival per l'UBSA, que a més va estar molt encertat (10 de 21 en triples).

Després d'un inici amb impresicions, l'encert de Bartu va obrir un forat. L'aler va acabar amb 17 punts u un 4 de 4 en triples, 2 al 1r quart. Un últim encert exterior, aquest cop d'Adri Muñoz, posava el 19 a 8 al marcador. El Natzaret tenia molts problemes per anotar, i només Adria Cid veia la cistella amb facilitat.

Al 2n quart quart la diferència va arribar a créixer fins els 13 (21 a 8). El Natzaret seguia sense trobar la manera d'anotar, i en defensa va optar per una zona

Tot i que inicialment va funcionar, la manca de punteria en atac va minvar la concentració en defensa. Marcos Morales va fer un bon relleu a Charles Poe i de nou amb 5 punts d'Adri Muñoz, la diferència es va estirar fins els 16 (32 a 16).

Amb una defensa més pressionant a la 1a línia, i 2 triples seguits, el Natzaret retallava diferències abans del descans (33 a 26), però un triple de Bartu va refredar l'ambient abans d'arribar als vestidors (37 a 28).

A la represa el Natzaret ho va intentar de la mà de Zudaire, però de nou Bartu i Adri Muñoz van neutralitzar els intents del líder mantenint la diferència entre els 10 i els 13 punts.

Al final del període, els de César Sanmartín van aprofitar bé les seves oportunitats de córrer i van obrir un forat que ja va acabar sent insalvable (52 a 35).

Quan el Natzaret intentava fer alguna cosa sempre es trobava la resposta exterior de l'UBSA, que va afegir a Sergi Gil a la festa,. L'exjugador d'El Masnou va anotar 3 triples seguits, el 3r amb falta addicional, que posava dempeus a tot el pavelló (65 a 46). El Natzaret seguia sense trobar la manera d'anotar i l'UBSA va acabar el matx jugant de cara a la graderia.

Tot i la derrota, el Natzaret segueix líder en solitari gràcies a les desfetes del Salt i del Mollet. Degut al gran número de baixes, ha aplaçat el partit que havia de jugar la setmana que ve contra el Prat pel 26 de març. L'UBSA per la seva banda agafa 2 partits respecte el descens directe i es queda a 3 triomfs del Terrassa, que ara mateix marca la salvació matemàtica. Aquest dissabte a les 19:15 mirarà d'allargar la bona dinpamica a la pista del Boet Mataró, que ha fitxat a Marc Rubio.