L’últim debat electoral deixa oberts els possibles pactes entre partits

  0

  El debat d’ahir entre els candidats i candidates a l’Ajuntament de Badalona va estar dividit en 4 blocs on es va parlar de temes com els serveis socials, l’habitatge, la seguretat i la cultura. Els 6 representants van defensar les seves postures amb sòlids arguments, encara que va haver-hi moments en què es van interrompre els uns als altres i la continuïtat dels discursos es va veure afectada. Tot i això, cadascun dels aspirants a l’alcaldia de Badalona va saber aprofitar els minuts adjudicats.

  Xavier García Albiol, candidat del PP, va assegurar que s’hauria de respectar la llista més votada i acusava la resta de partits d’anar en bloc contra ell.

  La Badalona Valenta de Dolors Sabater va expressar el seu desig de “revalidar el govern del canvi” i es desvinculava de la CUP.

  L’alcalde Àlex Pastor, candidat pel PSC, apostava per governar sol o amb un govern d’esquerres “sense extremistes” i acusava la coalició de Dolors Sabater “d’estar més preocupada del 155 que de Badalona”.

  Aïda Llauradó, d’En Comú Podem, va reivindicar que són la formació d’Ada Colau i Pablo Iglesias a Badalona i va apostar per un acord entre les tres forces d’esquerres “sense vetar a ningú”. A més, acusava la Badalona Valenta “d’haver estat una de les pitjors oposicions al Govern del canvi”.

  David Torrents, de Junts per Catalunya, va deixar clar que no volien un govern del PP amb Albiol i veia necessari “fer un pacte de govern perquè la ciutat tiri endavant” En alguns moments va semblar irrespectuós amb altres candidats.

  Per últim, Juan Miguel López, de Ciutadans, va apostar per un pacte entre partits “constitucionalistes” i cridava al vot als “catalans que se senten espanyols”.

  El debat va tenir lloc a la Televisió de Badalona i també es va poder escoltar a Ràdio Ciutat de Badalona. El periodista badaloní Carles Tornero va moderar amb força encert aquesta darrera posada en escena dels partits, que es troben en els darrers dies de la campanya electoral.

  Dins aquests enllaços podreu veure la primera i la segona part del debat.

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí