L’Unicaja pensa en la Penya per cedir a Kuzmic

  0
  32
  kuzmic.jpg

  25/08/2012

  El club malagueny negocia amb la Penya per la cessió d'Ognjen Kuzmic (22 anys i 2,14). El bosnià ha promitjat 10,4 punts i 8,4 rebots a la Leb Or amb el filial de l'Unicaja

  Ognjen Kuzmic no té lloc al nou Unicaja de Jasmin Repesa i el club malagueny pensa en cedir-lo a un equip de la lliga ACB. Segons informa el Diario Sur, la Penya és el més ben posicionat i aquesta setmana tant els clubs com l'agent del jugador, Quique Villalobos, han estat negociant els últims serrells per la cesió del bosnià.

  Kuzmic (22 anys i 2,14) va arribar la passada temporada a Màlaga per al Clínicas Rincón, l'equip filial de l'Unicaja, amb el que va destacar a la Leb Or promitjant 10,4 punts i 8,4 rebots en 25 minuts de joc. Tot i le bones xifres, no ha entrat a la dinàmica del primer equip i només ha jugat un partit a l'ACB, precisament contra la Penya, en el que va disputar un minut.

  L'Unicaja vol que veure'l evolucionar a la lliga i pensen que la Penya és un bon lloc per disputar minuts. A Màlaga la competència és molt forta amb jugadors de contrastada qualitat com Vàzquez, Zoric o Gist, i un Lima que ja té més experiència a la lliga. A Badalona en canvi, la Penya va necessitada de centímetres. Cap jugador passa dels 2,08 i entre Trias, Llovet i Savané es van perdre 11 partits la temporada passada i en van jugar molts més amb molèsties.

  Si arriba Kuzmic, la Penya haurà de fitxar dos jugadors exteriors. Una de les places es segueix reservant per Pere Tomàs que està en dinàmica de grup.