L’UPC farà els estudis d’onatge per al projecte de reconstrucció del pont del Petroli

  0
  28

  La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) és l’encarregada dels estudis tècnics i d’onatge per a la reconstrucció del pont del Petroli de Badalona. La futura infraestructura del pont, inclosa la seva plataforma final, haurà de ser capaç de resistir els embats de temporals d’intensitat com el Glòria, que va malmetre el pont el mes de gener del 2020.

  La Universitat Politècnica disposa d’un canal d’onades on efectuar els assajos per garantir que la reconstrucció de la infraestructura resisteixi futurs temporals. L’estudi, amb un cost de 42.400 euros, també inclou les anàlisis de batimetria del moviment del mar segons el relleu del fons marí, així com l’avaluació de les pressions que la força del mar pot exercir sobre la plataforma final i el pont del Petroli.

  Les conclusions del treball es presentaran abans que finalitzi el pròxim mes de març i serviran de base per als projectes d’enginyeria de reconstrucció del pont del Petroli. Aquestes obres de reconstrucció del pont tindran una durada d’un any.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí