Dilluns 1 de febrer reobrirà la piscina municipal Mireia Belmonte

  0
  49

  El pròxim dilluns 1 de febrer la piscina municipal Mireia Belmonte torna a obrir les seves portes un cop s’han fet les reparacions necessàries per assegurar les bones condicions de l’equipament i l’òptima temperatura de l’aigua per a la pràctica esportiva i de l’ambient de la instal·lació. Les persones abonades i usuàries de la piscina hauran demanar cita prèvia telefònica per accedir a les franges horàries establertes diàriament de dilluns a dissabtes i diumenges matí. L’obertura de la instal·lació és únicament per als abonats individuals i l’entitat esportiva, ja que les classes dirigides i els cursets no estan permesos per la normativa sanitària vigent.

  La piscina Mireia Belmonte va tancar-se el passat mes de març a causa del decret d’estat d’alarma per la crisi sanitària de la Covid-19. Quan es va permetre l’obertura de les instal·lacions esportives al mes de juliol es va comprovar que el tancament sense contemplar un mínim manteniment i els estralls provocats pel temporal Glòria van provocar el col·lapse total del sistema de climatització. A més, es va detectar una important fissura en el vas de la piscina.

  Davant la magnitud de les incidències, l’Ajuntament va contractar un servei d’auditoria que identifiqués les actuacions a realitzar i el cost d’aquestes. En aquest informe d’auditoria, que es va lliurar per part de l’empresa Catalana de Clima SL el passat mes d’agost, s’apuntava que la piscina presentava “una manca important de manteniment tant preventiu com correctiu en l’equip, generant que en aquests moments hi hagi vàries avaries importants en el sistema i aquestes generin més incidències a l’equip, per la manca de correcte funcionament i desús de la instal·lació”. L’informe recomanava “la substitució dels elements indicats a l’avaria i la posada en marxa del sistema per tornar a valorar el correcte funcionament” i indicava que “al no funcionar correctament la pantalla de control poden existir alguns vicis ocults a la màquina que no sigui possible detectar en el moment de la intervenció”.

  Sistema de cita prèvia

  Davant l’actual context sanitari, s’ha establert un sistema de cita prèvia per als abonats i usuaris de la piscina. Les persones interessades hauran de fer les reserves trucant al telèfon 933 89 46 56. L’horari d’atenció telefònica és de dilluns a dissabte de 9 a 18 hores i els diumenges de 9 a 13 hores. Excepcionalment, el pròxim dilluns 1 de febrer es podrà trucar a partir de les 7 hores per demanar hora per al mateix dilluns

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí