Macrooperació contra el tràfic de drogues a una quinzena de municipis

  0
  mossos redada.jpg

  24/11/2015 – Tot i que s'ha centrat en el barri de la Mina, també s'han dut a terme escorcolls a altres municipis com Badalona.

  Els Mossos d’Esquadra han detingut més d’una vuitantena de persones aquest dilluns durant una macrooperació contra el tràfic de drogues que s’ha centrat al barri de la Mina de Sant Adrià però també ha trepitjat altres localitats com ara Badalona. L’operatiu es va posar en marxa de matinada i no va finalitzar fins a migdia, després d’uns 70 registres a domicilis.

   

  L’actuació respon a dues investigacions paral·leles a barris de Badalona i Sant Adrià que han acabat confluint i que es van posar en marxa després de comprovar un augment dels punts de venda d’estupefaents a pisos ocupats dels barris de Sant Martí, La Mina y el Besòs. En aquest darrer, recordem, els veïns porten setmanes manifestant-se contra les ocupacions il·legals d’immobles i el tràfic de drogues que en alguns d’ells es produeix. De fet, aquesta problemàtica va desembocar, fa uns dies, en l’assassinat d’un noi de 30 anys després de ser apunyalat al carrer.

   

  L’operatiu ha comptat amb uns mil agents i s’ha dut a terme de forma simultàrnia a 15 municipis catalans, no només Barcelona i Sant Adrià. L’objectiu era atacar directament dues organitzacions que mouen cocaïna i heroïna i detenir els seus màxims responsables.