Madrid, Penya, Barça i Maccabi confirmen la seva assistència el torneig internacional cadet del Sant Josep

  0
  64
  cinc-millors-jugadors-del-torneig_1644445726_33739674_1200x900.jpg

  17/05/2017 – El club amplia el cartell de sis a vuit equips i està negociant amb clubs de primer nivell per completar els rosters.

   

  La II edició del Torneig Internacional Cadet del CB Sant Josep promet emocions fortes. L’entitat badalonina ha aconseguit que tres dels participants de la temporada passada, el FC Barcelona Lassa, el Divina Seguros Joventut i el Maccabi de Tel Aviv, repeteixin experiència aquest any.

   

  El Sant Pep, però, ha fet un pas més, lligant la participació de la gran potència nacional actual pel que fa als èxits de planter. El Real Madrid serà a Badalona del 15 al 17 de setembre, dates del torneig, per sumar-se a un cartell d’equips de luxe.

   

  Una de les grans novetats de la segona edició és que la competició veurà ampliada la seva xifra de participants. Dels sis del curs passat s’escalarà fins als vuit.

   

  El Sant Josep es troba en negociacions amb una desena de clubs i algunes seleccions perquè acudeixin al torneig. Equips com el CSKA o l’Estrella Roja estan dins d’aquesta llista.

   

  La temporada passada, el torneig va generar un gran ambient de bàsquet a Badalona i va servir a tots els equips inscrits per presentar les seves plantilles en una competició d’elevat nivell.

   

  Els conjunts cadets que competiran al Centre Parroquial seran les plantilles ‘A’, fet que encara assegura un espectacle més atraient. El Sant Pep vol mantenir l’essència d’acte de ciutat que ja va tenir la primera edició del torneig internacional.

   

  Tots els clubs dormirán i faran vida a Badalona durant els tres dies de partits i, per tant, es busca que la competició generi impacte econòmic en la ciutat.