Mal vol (1-0)

  0
  62
  CxH8AO9XgAA9U54.jpg

  13/11/2016 – El Seagull encaixa la primera derrota de la temporada a la lliga, acusant la manca d’idees en atac al camp del Son Sardina.

   

  Havia d’arribar algun dia i finalment s’ha donat. En la desena jornada del campionat, el fins ara líder invicte de la Segona Divisió Femenina (III) perdria la seva condició d’immortal.

   

  Trobant a faltar la inspiració ofensiva de Sara Serna, lesionada el passat cap de setmana, el bloc de Jordi Ferrón veuria com el Son Sardina propiciava la primera rebolcada del curs.

   

  Havien estat nou jornades sumant 25 punts de 27 possibles, però a Palma tot canviaria. El partit, marcat per l’absència de joc vistós, es decantaria en una única ocasió aprofitada pel Son Sardina a mitjans del segon temps (1-0).

   

  El Seagull no tindria la fluïdesa habitual en la circulació i tampoc aprofitaria les múltiples opcions d’estratègia que es donarien al llarg del xoc. Les de Badalona només tindrien dues opcions clares per marcar, però cap d’elles acabaria entrant.

   

  La derrota patida a Mallorca provoca que les gavines perdin la primera plaça (25). El Barça ‘B’ (26), pròxim rival que visitarà Montigalà, supera les blaves per un sol punt. Per primer cop aquesta temporada, el bloc de Ferrón es queda sense marcar en un partit.