Málaga liedra la victòria del Badalonès

0
    34

28/9/2015.- Els seus 22 punts a la segona part van ser determinants en un partit que sempre van controlar els dimonis.

El Badalonès va marcar la diferència des del primer quart. La bona sortida i el parcial de 14-2 va condicionar el partit contra l’Horta.

La intensitat va marcar el segon quart, amb un l’equip visitant disposat a plantar cara i amb els dimonis mantenint la iniciativa. Al descans 44-33.

A la represa, tots els esforços de l’Horta van topar amb la inspiració de Marc Málaga. Els 22 punts a la segona part (23 en total) van fer inútils els esforços del rival per retallar diferències.

Al final 88-75 i segona victòria del Badalonès que lidera la classificació. Amb Grup Barna i Salou són els tres equips que han guanyat els dos partits.

El proper dissabte visita a la pista del Basquet Ribes, dissabte a les 18h.

A segona, els Maristes guanyen el derbi

Maristes i Llefià van jugar el primer derbi de la temporada a Segona, que va ser pels locals.

Els Maristes van començar millor el partit. La bona defensa els va permetre córrer al contraatac i l’encert en triples van acabar amb un 25-8 al primer quart.

El Llefià va anar sempre a remolc, però gràcies a la zona van poder acostar-se fins els 11 punts al segon quart. Els Maristes van pujar la pressió i van aconseguir bàsquets ràpids, conseqüència de pilotes  perdudes del Llefià.

Els locals també controlaven el rebot, amb 3 i 4 opcions en una mateixa jugada, i la diferència va pujar fins el 41-24. Un triple visitant va deixar el 41-27 al descans.

A la represa, es va imposar de nou el domini dels Maristes a la pintura i la diferència es va anar ampliant gràcies als tirs lliures, davant un Llefià estancat en atac. Amb 56-31, tot estava decidit en un últim quart sense més història. Al final, 68-41.

Els Maristes buscaran el 3 de 3, i seguir entre el grup d’invictes, el proper dissabte a les 19.15 a la pista del Sant Nicolau. El Llefià intentarà sumar a casa la primera victòria en la visita del Barberà B, dissabte a les 17.45h.

El Natzaret va competir en l’estrena a casa contra el Sant Cugat, però els tirs lliures van decantar la balança cap els visitants. El partit va començar molt igualat però en 2 minuts, el Sant Andreu va encaixar un parcial de 12-0, que va deixar el primer quart amb avantatge visitant, 13-25.

Al segon parcial, l’equip va recomposar la defensa, però al davant va fallar tirs fàcils. Tot i així un parcial d’11-2 va permetre al Natzaret acostar-se a 6 punts. Al descans, 28-34. A la represa, les faltes locals  les va aprofitar el Sant Cugat per seguir controlant el marcador. A més l’encert en triples va deixar el desavantatge al tercer quart en 53-39.

Al parcial definitiu, la defensa va tornar a millorar però el desencert en tirs lliures va fer impossible acostar-se al marcador. Al final, i amb el Sant Andreu a la desesperada, la diferència va augmentar fins el 54-74. Diumenge a les 17h buscaran la primera victòria de la temporada a la pista de l’Escola Aula.

Precisament contra l’Escola Aula es va estrenar el Badalonès B, després d’endarrerir el partit de la primera jornada.

Els dimonis van anar a remolc tot el partit per culpa d’un mal primer quart, davant un rival més dur tan en defensa com en atac. L’equip va millorar a la segona part, amb opcions d’empatar el partit. Però els errors en defensa van fer impossible la remuntada i que entressin els dubtes al rival.

La impotència va fer que el Badalonès perdés els papers. La diferència va pujar fins els 20 punts, 62-82. Alguns jugadors no van encaixar la derrota i es perdran el proper partit per culpa de les males actituds.

Els dimonis intentaran refer-se d’un mal partit i d’un mal final el proper dissabte a les 20.30h a la pista del Bàsquet Neus.