Maldonado: “a les segones parts mirem de donar una passa més físicament”

  0
  maldonado.jpg

  30/09/2012

  El tècnic verd-i-negre va tenir paraules per  Albert Oliver, "ha dominat molt bé el joc" i per Manny Quezada, "ha estat molt bé però tardarem bastantes jornades en tornar-lo a veure així".

  L'entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, es va mostrar "satisfet" per la victòria en un partit "amb les nervis típics d'un debut a la lliga", però en el que "sempre hem portat el partit a favor".

  Per Maldonado va ser clau que "a les segones parts mirem de donar una passa més en el joc físic i de contraatac" i que "quan s'han acostat hem sabut mantenir la distancia de 10 punts, que ha estat justa". 

   

  El tècnic verd-i-negre va tenir paraules pels dos millors jugadors de l'equip. D'Oliver va dir que "ha dominat molt bé el joc", tot i avisar que "quan torni Fisher jugarà menys", i de Quezada, també amb prudència després de fer dos molt bons partits a l'Olímpic, "trigarem bastantes jornades en tornar-lo a veure així". 

   

  Sito Alonso va fer un anàlisi del partit des del nivell defensiu. "Ens hem mantingut quan la nostra defensa ha estat equiparable al seu ritme. Quan ho hem perdut, no som prou forts mentalment", apuntava Sito fent referència al desavantatge esfumat al segon quart: "hem perdut la renda de 6 punts en menys d'un minut". 

  El tècnic aragonés va voler "felicitar Manny Quezada perquè ha fet un partit perfecte en el debut a la competició".