Oliver i Quezada guien la Penya cap a la primera victòria (89 a 73)

0
    20
    manny.JPG

29/09/2012

El Fiatc Joventut ha sumat la primera victòria de la temporada amb un bon treball d'equip i una excel·lent actuació d'Oliver (23 de valoració) i Quezada (31)

Té molt de mèrit el que avui han fet Albert Oliver i Manny Quezada per aconseguir la primera victòria de la temporada. El primer, més enllà d'haver fet més punts (15) i valoració (23) que en cap partit de la temporada passada, ha dominat el partit com i quan ha volgut. En atac i en defensa. Jugant i fent jugar. I tot això, amb 34 anys, havent de substituir al jugador amb més talent de l'equip.

Quezada, ha signat el millor partit amb la samarreta verd-i-negre en el debut de la competició. 27 punts i 31 de valoració per un jugador que en arribar, va dir que agraïa a la Penya la oportunitat de jugar a l'ACB. Avui li ha tornat part del favor.

El partit d'Oliver ha estat el premi a un grup de jugadors que tot i portar molts anys a l'ACB, treballen sempre al màxim. L'actuació de Quezada respon a la d'un altre grup de la plantilla, que debuten a la lliga amb ganes de menjar-se el món. La combinació dels uns amb els altres, fan d'aquesta Penya un equip que mai es dona per vençut, fins i tot quan les coses no surten bé.

Amb la 5a marxa des de l'inici, els verd-i-negres no han pogut desenganxar-se del GBC (18 a 17 min 10), que curt d'efectius però amb un bon entrenador i jugadors amb ofici, s'ha arribat a posar 6 amunt (22 a 26). Llavors ha entrat Oliver per capitanejar un parcial 7 a 0 culminat amb un triple de Ventura, que el propi Oliver i Quezada han engrandit amb seny des de la línia de tir lliure (34 a 31) i amb la rauxa d'uns llançaments llunyans (40 a 35).

A la segona part, la 5a marxa de la Penya si que s'ha traduït en un parcial al marcador. Amb accions d'Oliver, Savané i Quezada, el Joventut ha marxat de 14 (51 a 37), però la 3a falta d'Oliver, que l'ha enviat a la banqueta, ha deixat via lliure a Salgado per fer jugar als seus.
    Maldonado ha reaccionat ràpid i ha tornat a treure el de Terrassa, que ha aguantat el cop, ha aprofitat que el GBC estava en bonus i ha mantingut la diferència des del tir lliure (58 a 47).

Novament Oliver, quan els donostiarres estaven a 8 i tenien pilota per acabar el quart, ha forçat la falta recuperant una pilota que ha acabat en triple de Ventura (63 a 52), Als de Sito Alonso se'ls hi acabava l'aire per intentar la remuntada. Tot el que li sobrava a un Manny Quezada que ha culminat la festa anotant 12 punts a l'últim quart. Només les accions d'Ibekwe i Woods han evitat que la diferència final fos més gran i l'average ja estigui decidit.