Maldonado: “Com més els respectem més opcions tindrem de victòria”

  0
  43
  1314_JOV-RON (20).JPG

  30/11/2013
  El tècnic verd-i-negre ha avisat del perill del Fuenlabrada, un equip "molt ofensiu, que juga amb 4 per fora, amb un percentatge molt alt de 3 (el millor de la lliga) i amb jugadors amb experiència, ofici i que tenen molta capacitat d'anotar"

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, ha passat revista del que ha donat de si la setmana i del partit que enfrontarà avui a les 19:55 a l'Olímpic contra el Fuenlabrda.

  El tècnic verd-i-negre creu que "cal fer una valoració general" del partit del Cai i no només quedar-se amb el tir lliure errat de Vives. "No va ser qüestió de jugar millor el final perquè va ser un tema de tirs lliures, que alguns dies els fiques i d'altres els falles", ha apuntat Maldonado que pensa que no es pot repetir el joc de la 1a part: "no havíem estat a un nivell tant baix des de Manresa".

  L'adrianenc confessa que "intentarem guanyar amb més comoditat jugant a casa" i està convençut que "si fem les coses molt bé arribarem sense patir però que sinó, el Fuenlabrada ens pot guanyar a casa com ho ha fet altres temporades". 

  De l'equip madrileny, l'adrianenc n'ha destacat que "és un equip molt ofensiu, que juga amb 4 per fora, amb un percentatge molt alt de 3 (el millor de la lliga) i amb jugadors amb experiència, ofici i que tenen molta capacitat d'anotar". El rival de demà encara no ha estat capaç de guanyar cap partit a domicili, però això no li resta perillositat segons Maldonado, que creu que "com més els respectem més opcions tindrem de victòria".

  Per últim, el tècnic ha descartat la opció de convocar a Agustí Sans, que també juga el dissabte a la tarda amb el Prat, degut a la mala actuació de Cochran a l'últim partit. "Si canviéssim un jugador quan ho fa malament semblaríem el Baskonia", ha explicat Maldonado, que tot i que reconeix que Cochran "no va estar al nivell que ofereix durant la setmana" creu que cal tenir confiança en ell i que "l'Agustí ha de seguir creixent al Prat i fent bons partits com el de l'altre dia".