Maldonado: “Comprovarem el nostre nivell competitiu”

  0
  maldonado2.JPG

  14/11/2013
  El tècnic verd-i-negre està content per la defensa de l'equip però creu que cal aprofitar més les recuperacions i els rebots ofensius, i que s'ha de millorar els percentatges de tir

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, ha analitzat la situació de l'equip, que jugarà els 2 propers compromisos lluny de l'Olímpic: a Tenerife i Saragossa.

  El tècnic verd-i-negre reconeix que el triomf contra l'Obradoiro "va ser un impuls positiu i fa quedar constància de la feina". 
  L'adrianenc opina que "en defensa estem en una bona línia", però que ofensivament "hem d'aprofitar més les nostres recuperacions amb contraatacs" i "no estem traient prou producció del nostre rebot ofensius, si en possessions pe`ro no en punts".

  Així mateix, Maldonado també té sensacions enfrontades respecte el que ha vist en les 2 victòries de l'equip. Si bé és cert que tant contra el GBC com contra l'Obradoiro els verd-i-negres van guanyar sense estar encertats en el tir, la falta de punteria preocupa al tècnic.
  "
  Guanyar sense encert et reafirma que defensivament estàs bé i t'assegura que a poc que estiguis encertat guanyaràs, però no podem pensar que guanyarem sempre amb aquests percentatges", ha apuntat Maldonado. "Confio que el desencert sigui passatger i que millorem, però això cal fer-ho efectiu", ha sentenciat en referència a aquest tema.

  Pel que fa a la primera doble sortida de l'equip, l'entrenador ha explicat que aquesta situació no variarà el pla de treball. "Seguirem el treball del dia a dia que tenim programat independentment del rival", ha afirmat afegint que "en aquests dos partits comprovarem el nostre nivell competitiu". 

  Per últim, Maldonado ha analitzat el rival de dissabte, el Canàries. Pel tècnic, són "un equip consolidat, que ha mantingut gairebé tot l'equip de l'any passat i que això li ha donat na empenta inicial important". El que més li preocupa però, és el poder ofensiu que tenen quan juguen a casa. "Són molt sòlids allà, amb un joc que té molta capacitat d'anotació, amb un públic molt a sobre que els empeny a tenir ratxes ofensives". És un equip molt perillós", ha sentenciat.