Maldonado: “Dins d’un mateix duel hi poden haver diversos partits”

  0
  DSC_0003.JPG

  03/03/2015 – El tècnic del FIATC Joventut destaca la dificultat que suposa aguantar durant 40 minuts el ritme que t’exigeix el Reial Madrid.

   

  El triomf sumat al Fontes do Sar permet a la Penya “mantenir la confiança en la feina” tot i el calendari que ha d’afrontar el club. En aquests termes es manifestava Salva Maldonado durant l’atenció als mitjans de comunicació realitzada aquest matí.

   

  “Hem tornat a agafar un partit de marge, com un comodí. Això ens permet eliminar possibles dubtes o pors amb el calendari. El triomf ens dóna tranquil·litat per poder treballar bé durant la setmana”, declarava el tècnic del FIATC Joventut.

   

  L’entrenador verd-i-negre no vol adoptar el partit contra el Barça com a model, ja que, simplement, el derbi davant dels blaugranes va demostrar què succeeix “quan l’equip gran juga molt bé i tu ho fas malament”.

   

  Salva Maldonado ha incidit en la dificultat que té ser regular contra un conjunt com el Madrid, adoptant l’exemple de la Copa. “Es va demostrar que dins d’un mateix duel hi poden haver diversos partits”, comentava l’entrenador adrianenc.

   

  Gran Canària, el FIATC Joventut va experimentar “què passa quan nosaltres juguem al nostre màxim nivell i què succeeix quan el rival es posa les piles”.

   

  A Maldonado li agradaria “fer una primera part semblant a la de la Copa. Encara que sé que és difícil”. El tècnic de la Penya reclama als seus jugadors que estiguin “preparats per quan el Madrid tingui els seus minuts de glòria. Et castiguen molt i és molt difícil contrarestar-ho. A la primera volta ho vam fer molt bé”.

   

  “Amb la nostra forma de jugar i si abaixem el nivell, el Madrid et fica 88 o 100 punts, com ha passat en els dos partits jugats fins ara”, afegia l’entrenador de la Penya abans de la sessió d’entrenament matinal de l’equip.

   

  Sobre l’ambient de gala que s’espera a Badalona, Maldonado desitja que a l’Olímpic es donin “els ingredients que puguin ajudar” a l’equip. “M’agradaria que el camp estigui ple i que la gent ens ajudi, sobretot si tenim opcions de victòria. Crec que el públic, en aquest sentit, tindrà feina”, reiterava el tècnic.