Suárez: “Hem d’igualar el joc físic del Madrid”

  0
  OBR-JOV (14).jpeg

  03/03/2015 – L’aler pivot menorquí va despertar molts elogis a la Copa del Rei, però només pensa en clau verd-i-negra.

   

  Guanyar al Madrid i sumar el segon triomf consecutiu suposaria una gran injecció d’energia pel FIATC Joventut, abans de visitar el Buesa Arena.

   

  “Ens ho prenem com l’oportunitat de venjança per les semis de Copa. Ara juguem a casa, en Rudy torna i això crec que il·lusionarà encara més a la gent”, declarava Alex Suárez.

   

  “Nosaltres sortirem amb moltes ganes i il·lusió. Crec que la graderia també ens ha d’acompanyar i pressionar”, afegia el jugador del FIATC Joventut sobre el partit contra el Reial Madrid.

   

  Després de tres derrotes consecutives a la lliga, l’equip “sabia que calia guanyar” a Santiago. Per això, la Penya va sortir “a totes i basant-nos en la defensa vam poder guanyar el partit”.

   

  Segurament, la principal arma dels equips com el Madrid sigui la seva enorme capacitat de desgast. “El Madrid i tots els equips grans són molt físics”, reconeixia Suárez, tot i que l’aler pivot confia en les opcions del FIATC Joventut.

   

  “Nosaltres hem d’igualar el seu joc físic, jugant dur des del primer quart. Només així podrem estar ficats i no anar a remolc durant tot el partit”, advertia l’interior menorquí.

   

  Pensant en verd-i-negre

   

  La setmana passada, després de tornar de la Copa del Rei, vam preguntar-li a Suárez sobre com a gestionat tots els elogis rebuts durant la seva estada a Gran Canària. El jugador verd-i-negre ens explicava que no en va fer gaire cas “per evitar que res em distorsioni”.

   

  Suárez finalitza la seva vinculació amb la Penya la temporada 2015-2016 i no pensa en seguir progressant en cap altre lloc que no sigui l’Olímpic.

   

  “No penso en això. Jo estic molt còmode aquí. Sempre m’han tractat molt bé a Badalona. Estic molt bé a l’equip i només penso en jugar cada partit amb la Penya”, afirmava el balear.