Maldonado: “Ens hem quedat curts amb el joc interior”

  0
  Salva-Maldonado-Saragossa-ACB-PHOTO_ARAIMA20141005_0237_5.jpg

  13/01/2016 – El tècnic de la Penya reconeix que a l’equip li aniria bé poder comptar amb algun reforç per dins, malgrat saber que no hi ha diners per fitxar.

   

  En la prèvia del partit contra el Laboral Kutxa, Salva Maldonado tornaria a esmentar una de les necessitats bàsiques que, a dia d’avui, requereix la plantilla del FIATC Joventut.

   

  Sense fer referència directament al terme ‘fitxatge’, el tècnic verd-i-negre reconeixeria que la Penya està patint molt per defensar els homes alts de quasi tots els seus rivals.

   

  “Hem de millorar aspectes del nostre bàsquet. S’ha d’intentar treballar millor aquestes situacions per mirar de contrarestar el desavantatge interior que tenim. Quan patim problemes de faltes, encara és més evident”, subratllava Maldonado en una de les sessions d’entrenament prèvies al partit contra Baskonia.

   

  Segons el tècnic, el FIATC Joventut “va al límit”. “Estaria bé si tinguéssim alguna resposta més, que hi hagi algú més que ens ajudi a descarregar i donar-nos alguna variable més en el joc”, afegia Maldonado.

   

  Per primera vegada en els últims anys, la plantilla de la Penya només compta “amb quatre pivots professionals” i el cos tècnic ha vist que aquesta aposta no està sortint bé. “Hem vist que ens hem quedat curts. Quan s’han jugat 12 jornades ja ho veus, i ara, amb 15, encara és més evident”, lamentava Maldonado al llarg de la setmana.

   

  El FIATC Joventut no disposa de liquiditat suficient per contractar cap jugador, tot i que estarà alerta per si surt alguna opció interessant en el mercat en forma de cessió.

   

  Deixant de banda les mancances que té el col·lectiu, Salva Maldonado espera que l’equip recuperi un bon nivell de competitivitat per mirar de posar-li les coses molt complicades al Laboral Kutxa.

   

  “L’equip ha competit molts dies. A Gran Canaria va ser la pitjor situació, perquè no havíem patit diferències de 25 punts. Si d’una cosa podíem treure pit era de saber contrarestar els parcials molt dolents”, valorava l’entrenador adrianenc.

   

  “Jo tinc confiança que podrem estar bé. Espero un equip compensat i que treballi al límit en totes les accions. Sabem com funciona la lliga en aquests moments. Guanyar als quatre equips de dalt no està a l’abast de tothom”, afegia un Maldonado que no podrà comptar amb Demond Mallet, el qual pateix un trencament de fibres a la cuixa.