Maldonado: “Era important aguantar l’avantatge i que no aparegués un altre cop la mateixa història”

  0
  JOV-BAR (10).JPG

  10/11/2013
  El tècnic verd–negre va valorar el triomf "en un dia que no hem estat memorables però hem sabut treure el partit endavant"

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, va comparèixer a la roda de premsa content pel 1r triomf a casa en un partit "molt tens i físic, lluitat i treballat pels dos equips". 

  El tècnic verd-i-negre va remarcar que era important guanyar i sobretot "poder aguantar l'avantatge i que no aparegués un altre cop la mateixa història" com va passar amb les remuntades del Barça i l'Unicaja.

  L'adrianenc va confessar que només hi va haver un moment en que no va reconèixer el seu equip: "al final del segon quart hem seguit sense encert i ens han entrat molts dubtes, han estat els pitjors minuts de l'equip". 
  "Tot i així", va prosseguir l'entrenador, "al descans hem recuperat la confiança i hem pogut fer net". 

  De fet, Maldonado va destacar la defensa com una de les claus per poder-se recuperar. "El treball al darrere ens ha ajudat molt quan teníem dubtes", va puntualitzar
  És per aquest motiu, com va dir després del partit de Sant Sebastià, que cal veure la part positiva perquè "sense tenir un dia memorable, i amb molts jugadors que podien fer-ho molt millor, hem tret el partit".

  Per últim, el tècnic va destacar 2 noms propis: Miralles Kirksay. Del primer va dir que "ens ha ajudat molt barallant-se amb Muscala, que ens havia fet molt de mal durant tot el partit", mentre que de l'aler francès va manifestar que "ha fet un últim quart molt important,i ens ha donat el punt que feia falta". 
  "Diu molt d'ell la seva autocrítica la setmana passada, un altre jugador s'hagués excusat després de fer un 1 de 11", va concloure..