Maldonado: “És més important preparar-nos per dissabte que fer comptes pel Play Off”

  0
  52
  2013_SEV_JOV_16.jpg

  12/04/2013
  El tècnic verd-i-negre considera que en aquest moment "l'equip està per trampejar les deficiències" i que dissabte caldrà "igualar el nivell físic o ho passarem magre"

  L'entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, creu que l'equip "no ha de fer comptes pel Play Off sinó preparar-se pel partit de dissabte".

  Els verd-i-negres són a un triomf del 8é classificat i tenen l'average guanyat amb l'Unicaja i parcialment superat amb l'Obradoiro i l'Estudiantes, els principals rivals per entrar al Play Off.
  Tot i això tant l'entrenador, com la plantilla, no pensen que ara mateix l'equip tingui nivell de Play Off.

  "Des del punt de vista de joc, ens falta consistència i no podem entrenar i preparar-nos amb l'equip sencer" apunta Maldonado que pensa que "la inexperìència de l'equip, que no sempre té a veure amb l'edat, s'ha agreujat amb les lesions i el fet d'haver de posar pedaços cada setmana".

  "Això fa que en aquest moment no estiguem posats en guanyar partits sinó en trampejar les deficiències", ha manifestat el tècnic.

  Aquestes són les dificultats de fer postemporada des de la pròpia plantilla, però a més, Maldonado s'ha sincerat en dir que "veig a l'Obradoiro jugant molt millor i l'Unicaja tot i ser irregular pot guanyar a qualsevol".
  "No és impossible, si guanyéssim els 6 partits o fins i tot 5 podríem entrar, però és més important preparar-nos que fer comptes", ha sentenciat en referència a aquest tema.

  Pel tècnic verd-i-negre, de cara a dissabte, l'equip "ha de millorar ràpidament en intensitat i nivell físic" perquè "si no ho aconseguim ho passarem magre".

  L'adrianenc ha destacat "la capacitat d'obrir el camp i tirar que tenen els seus jugadors" tot i que "més que l'amenaça en el tir de tres destacaria el seu nivell físic, sobretot de contacte".
  "Haurem d'estar preparats per contrarestar-lo", ha indica.