Oliver: “El València és un equip que intenta treure’t de la pista”

  0
  201213_SEV_JOV_32.jpg

  11/04/2013
  El director de joc verd-i-negre considera que "hem d'estar al nivell físic o ens passaran per sobre" i que "estic segur que tindrem més referents ofensius perquè durant l'any els hem tingut"

  El base del Fiatc Joventut, Albert Oliver, ha destacat la "capacitat física" del València, el proper rival dels verd-i-negres aquest dissabte a les 18h a l'Olímpic.

  "Són un equip que intenta treure't de la pista" alerta Oliver, que creu que "hem d'intentar estar al nivell físic o ens passaran per sobre".

  Precisament això és el que li va passar als verd-i-negres a l'anada, que no van competir en cap moment i van caure per 30 punts, la derrota més àmplia de la temporada.
   
  Oliver ha confessat que l'equip està "dolgut" per la sèrie de 3 derrotes seguides però que davant d'aixó "només queda treballar i treballar".
  A més, tot i els últims mals resultats, la Penya és a un partit de les places del Play Off amb l'average guanyat a l'Uniaja i parcialment superat amb l'Obradoiro i l'Estudiantes, els principals rivals.
  Tot i això, el director de joc verd-i-negre manifesta que "no pensem en el Play Off sinó en guanyar el dissabte".

  Oliver s'ha referit a l'actuació personal de l'últim partit en el que "em vaig trobar a gust i la majoria de tirs entraven però va ser una llàstima perquè no va servir de res" i de les paraules de Maldonado que afirmaven que "estem exprimint l'Albert tant com podem".
  "Estic segur que tindrem més referents ofensius", considera Oliver que pensa que "això de vegades va a ratxes però durant l'any els hem tingut", ha sentenciat.