Maldonado:” És un càstig merescut per tal i com hem jugat la 1a part”

  0
  53
  ZZA-JOV (7).JPG

  25/11/2013
  Tot i que el tècnic verd-i-negre va reconèixer el mèrit de la remuntada, no va amagar la decepció pel joc de la 1a part

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, va parlar de forma sincera en acabar el partit contra el Cai Saragossa. 
  "És un càstig merescut per com hem jugat a la 1a part", va confessar el l'adrianenc als micròfons de Ràdio B, "no per com hem jugat a la 2a, en la que hem demostrat com podem jugar".

  El tècnic verd-i-negre s'ha agafat a les coses bones de l'equip, que va ser capaç de remuntar 18 punts i va tornar a arribar a un final igualat, però no va poder amagar la seva decepció pel joc dels primers minuts: "hem fet una 1a part lamentable, patètica. En defensa no hem canviat el xip d ela setmana passada i no hem estat al darrere com un equip". 

  "A la 2a part hem remuntat, aquesta és la part positiva", apuntava Maldonado, que creu que "si no haguéssim anat 18 avall, amb el treball de la 2a part potser no hauríem arribat a un final igualat". "L'equip té orgull, això no ho dubto i no em puc queixar", va concloure en referència a aquest tema.

  L'entrenador també ha parlat de la figura de Vives, que un altre cop ha hagut de jugar molts minuts (33:50) tot i que aquest cop ha sortit de la banqueta. "L'altre base no ha trobat la seva posició al camp i avui he hagut de tirar amb 2 jugadors per sobre els 30 minuts", apuntava el tècnic, que com ja és habitual estava convençut que "he jugat amb els que estaven millors i pensava que ens ajudarien a guanyar el partit".

  L'equip va arribar ahir a la tarda a Badalona i demà al matí es tornarà a exercitar de cara al partit de dissabte a les 19:55 a l'Olímpic contra el Fuenlabrada