El Nadal arriba a la plaça de la Plana en forma de fira

  0
  52
  Fira a la Plana.JPG

  25/11/2013 – La tradicional fira on comprar, entre d'altres productes, les figures del pessebre, obre avui i fins al 24 de desembre.

  La Fira de Nadal de Badalona s’instal·lar a la plaça de la Plana entre avui i el 24 de desembre. La Fira enguany ocupa una superfície de 632 metres quadrats, i compta amb 30 parades on es podran comprar, entre altres productes, les tradicionals figures del pessebre i els arbres de Nadal. El seu horari de funcionament serà de 9 a 22 hores.

   

  Cal recordar que durant tot aquest proper mes de desembre, també a la plaça de la Plana, s’instal·larà un tió gegant, on tothom que ho desitgi hi podrà dipositar aliments no periples col·laborant així amb el Banc dels Aliments. El 8, 12 i 22, de 17 a 20 hores, hi haurà animació infantil, i el divendres, dia 22, també de 17 a 22 hores, es farà cagar el tió.

   

  D’altra banda, el darrer cap de setmana del mes de novembre (dies 30 i 1 de desembre) i tots els caps de setmana del mes de desembre, inclòs el pont de la Constitució, (dies 6, 7, 8, 14, 15, 21 i 22 de desembre) la plaça de la Plana acollirà també una Fira de productes agroalimentaris artesanals. En aquest espai, hi haurà unes 10 parades on es podran adquirir productes típics d’aquesta època de l’any com torrons, xocolata, vins, caves i embotits, entre altres.