Maldonado: “Estic penedit de la situació però no del què he dit”

  0
  maldonado 11.JPG

  03/03/2013

  Tot i no desvetllar què ha dit per acabar expulsat, l'entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, ha reconegut com a error propi l'expulsió al final del partit. .

  Tot i no desvetllar què ha dit per acabar expulsat, l'entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, ha reconegut com a error propi l'expulsió al final del partit. Això és el que ha dit el verd-i-negre en roda de premsa.

  Última jugada

  "Crec que no ha de xiularla falta. Si la pites, ha de ser antiesportiva. S’ha posat en un follon molt clar. Tal i com anava el partit, tothom estava molt calent i segurament és una errada meva".

  "No crec que tingui significat el que hagi comentat. Posar una frase en públic no tindrà sentit. No en treurem res d’aquest tema. Em penedeixo de la situació que ha portat la segona tècnica no del que he dit. Se m’ha escapat el partit en aquell moment."

  Actuació dels àrbitres
   

  "No entraré a valorar totes les jugades. Els arbitres han fet la seva feina. No hi ha hagut massa control entre els 3 àrbitres i una cosa ha portat a una altre. Ja havia passat a la primera part".

   

  "Evidentment no era fàcil però no he vist gaire coordinació entre ells. Hi ha coses evidents que no es xiulaven. Et deixa una mica descontrolat o sense massa saber cap a on va la tendència, o quina zona pita un o quina pita l’altre".

   

  Valoració del partit

   

  "Cal felicitar al Fuenlabrada. Ha jugat un bon partit, bastant millor que nosaltres. No hem tingut el nivell mínim d'activitat i de defensa, i ells sempre han tingut avantatges de 10 punts".

   

  "A la represa no hem trobat el ritme, se n’han anat i a la desesperada, hem trobat els jugadors més ficats en el partit i a base de gairebé hem entrat al partit però no ha estat possible".

   

  "Ells han estat molt bé en anotacions en segons finals, han trobat referències clares en atac i les pilotes mortes han estat d'ells. Teníem una opció sobre 100 de guanyar. Ha aparegut per allà però no l’hem pogut aprofitar".

   

  "Nosaltres som un equip emocional, però aquestes emocions no les hem trobat a l'inici. No hem trobat el nivell d’activitat que requereix un partit d'aquest nivell. No se si per falta d’ambició".

   

  "Quan veus que durant 10-12 minuts l'equip es capaç de lluitar, de defensar les  línies i lluitar la pilota com si fos la última, penses perquè no ho has fet els 27 primers minuts".

   

  "És la segona setmana seguida k ens passa i la segona que ens fan gairebé 90 punts. Ho hem d’analitzar"

  .