Maldonado: “Havíem de perseverar perquè eren bons tirs”

  0
  14
  maldonado pensatiu charly.JPG

  08/05/2014
  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, es va mostrar content als micròfons de Ràdio B per una victòria que "manté vives les opcions de Play Off i això és molt bo per nosaltres. L'adrianenc ha destacat la "perseverança" de l'equip i que "al darrere hem millorat en el moment que havíem d'estar bé"

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, es va mostrar content als micròfons de Ràdio B per una victòria que "manté vives les opcions de Play Off i això és molt bo per nosaltres". L'adrianenc ha destacat la "perseverança" de l'equip i que "al darrere hem millorat en el moment que havíem d'estar bé"

  Sobre el partit: "El que hem fet bé és perseverar. Hem seguit llançat de 3 perquè sabíem que eren tirs ben fets. En Tariq, que duia una ratxa dolenta, ha fet 2 triples psicològicament importants. Aquests 6 triples a l'ultim quart ens ha permès fer 30 punts a l'últim període i a mes al darrere hem millorat en el moment en el que havíem d'estar be".

  Sobre Cochran: "És un partit que li anava bé perquè és un jugador que li va be llançar de 3 i avui era un partit que el Bilbao et deixa situacions còmodes. En el moment més critic, quan havíem perdut el control hem ficat 3 triples i li hem donat la volta al marcador. Avui la parella de bases ha sumat molt i en general hi ha hagut molta gent que ha sumat per fer els 90 punts".

  Sobre el que ha fet bé el Bilbao: "Ens han fet mal els petits a dins. Tant Grimau jugant dins com Mumbrú. Markota i Gabriel ja estaven jugant molt be. Són jugadors que juguen de cara i facilita el joc de la resta. Hem aconseguit arreglar-ho amb una defensa col·lectiva i amb el treball previ abans de que tinguessin la pilota. Han acabat fent una bona feina els pivots".

  Sobre el moment mental de l'equip: "La pressió la marca un. És important mantenir la tensió adequada. La feina que has fet o no has fet abans ja no la pots recuperar i el que has de fer es jugar un bon partit. Calia mantenir la calma i tornar a competir els partits un a un. Aquesta es la manera de tornar a agafar la bona línia que teníem abans de les derrotes. Em quedo que a la jornada 32 encara tenim opcions de Play Off i això és molt bo per nosaltres. Aviam si diumenge podem mantenir les il·lusions de forma positiva.

  Sobre el públic de l'Olímpic: "A les 19h de la tarda d'un diumenge, diria que no hi ha millors espectacles a Badalona que anar a veure la Penya. Necessitem que la gent ens ajudi. Hem d'anar valents, no podem especular i lluitarem com hem fet en gairebé tots els partits."