Maldonado: “Hem d’analitzar el desencert, no podem dir que només és mala sort”

  0
  42
  maldonado8.JPG

  17/02/2013
  L'entrenador verd-i-negre creu que seguir treballant per tornar al camí de l'encert

  El tècnic del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, ha lamentat la derrota i el desencert del seu equip. "En el bàsquet actual, si no fiques pateixes molt", ha explicat Maldonado que puntualitza que "ens ha arribat l'energia extra quan ja portàvem 2 de 27 en triples". Aquestes són les declaracions després del partit:

  "El partit ha començat amb molt de desencert. Ens han creat molts dubtes, sobretot pel 0 de 12 que ens ha fet difícil entrar al partit. Hem reaccionat bé el segon quart, però ens ha costat trobar tirs còmodes".

  "Hem estat en una línia de recuperar, però ells han estat encertats. Quan semblava que el partit estava trencat, ha sigut tard. Ens ha arribat aquesta energia extra quan portàvem 2 de 27 triples, i no ens  ha permès tenir més opcions".

  "L'equip ha treballat bé tot i estar desencertadissim. Hem treballat, hem rebotejat en atac i hem anotat des del tir lliure per tenir una remota opció a falta de 2 minuts, però no hem gestionat bé el final i no l'hem pogut aprofitar".


  "Hem seguit vius perquè hem lluitat. Hem partit molt perquè en el bàsquet actual si no fiques de fora pateixes molt.
  Si els nostres exteriors no tenen capacitat per obrir el camp la defensa es va tancant i ells tenien sempre a pista un home intimidador. Per això estic content amb els jugadors perquè han tingut fe. Tal i com anava el partit era per perdre de 20 o 25. L'equip ha reaccionat ha trobat el minut de gloria però ha estat massa tard i la opció era mínima".
  "Hem de treure lectures positives i aprendre de les errades i del perquè d'aquest desencert. L'hem d'analitzar, no podem dir només que ha estat mala sort. Sabem el que necessitem, hem de trobar el camí per aconseguir-lo. Portem 2 partits amb molt de desencert. Hem de retrobar-.nos en aquesta línia perquè ho hem fet i ho tornarem a fer."
  "Seria simple veure que aquesta és la raó. Si l'altre base rutlla o no no només depèn d'ell, també dels altres jugadors. Està clar que amb l'Albert l'equip troba situacions d'avantatge, espais, dóna joc als demès i juguem 'una forma més col·lectiva.
  De totes maneres no tinc cap queixa d'en Fisher. Avui els dos són els que ens han donat vida. En Fisher al primer i al tercer i l'Albert durant tot el partit.
  "Això és molt llarg i per això ens hem de posar el següent partit com a repte".