Maldonado: “La millor notícia és que hem recuperat a tothom”

  0
  51
  DSC_0701.JPG

  29/04/2015 – L’entrenador del FIATC Joventut espera trobar-se a un Bilbao Basket “molt agressiu i amb una bona línia de joc”, tot i els últims mals resultats dels homes de negre.

   

  Les quatre derrotes consecutives que acumula el Dominon Bilbao Basket a la Lliga Endesa no impediran que el conjunt de Sito Alonso ofereixi la seva millor versió contra la Penya.

   

  Si més no, aquest és el pensament de Salva Maldonado, tècnic verd-i-negre. “Si ens volem mantenir en les posicions capdavanteres, necessitem victòries. Contra Gipuzkoa, l’equip es va refer bé i va fer un bon partit en defensa, igual que el dia del Manresa”, valorava l’entrenador adrianenc abans de la sessió matinal d’avui.

   

  “A hores d’ara, la millor notícia és que hem recuperat a tothom. Podrem trobar bones sensacions a nivell col·lectiu, sobretot en defensa”, afegia el tècnic del FIATC Joventut, pensant ja en el pròxim compromís de lliga a Miribilla.

   

  Segons Salva Maldonado, l’equip se sent “més fort” i “és conscient que ara arriba el moment final de la temporada”. “Hi ha poc marge per fer correccions i cada errada es castiga molt”, reconeixia el preparador adrianenc.

   

  Com que el FIATC Joventut depèn d’ell mateix per confirmar la classificació pel play-off, Maldonado vol que la plantilla se centri en les coses que la Penya pot controlar; no en la resta de rivals.

   

  “Seguim amb la lectura de continuar fent la nostra feina. Volem dependre de nosaltres mateixos, anar al nostre ritme i mirar pels nostres objectius”, declarava el tècnic del FIATC Joventut a tres dies d’enfrontar-se al Dominon Bilbao Basket.

   

  Per Maldonado, “el partit d’aquesta setmana és vital. Juguem contra un rival directe i una victòria ens donaria pràcticament la classificació pel play-off. Si guanyem, a més, avançaríem al Bilbao”.

   

  El tècnic verd-i-negre advertia de la regularitat dels homes de negre al seu pavelló. “Ells només han perdut dos partits a casa en tota la temporada. Però nosaltres anem a Miribilla amb l’objectiu de mantenir les nostres opcions fins al final i guanyar”, apuntava l’entrenador de la Penya.

   

  Valorant la trajectòria del Bilbao i del FIATC Joventut, Salva Maldonado identificava factors comuns que han afectat els dos conjunts. “El Bilbao Basket ha tingut els mateixos problemes que nosaltres. Un calendari difícil i lesions. Som dos equips bastant semblants en aquest sentit. Anem bastant al límit i qualsevol història et genera dubtes”, destacava.

   

  Tot i els últims mals resultats aconseguits pel conjunt de Sito Alonso, Maldonado espera un Dominon Bilbao Basket “molt agressiu i amb una línia de joc bona”.