Suton: “Hem de mantenir aquesta agressivitat”

  0
  60
  1415_JOV-GBC (31).jpg

  29/04/2015 – L’interior de Sarajevo va quallar una gran actuació contra el Gipuzkoa Basket (30 de valoració), optant al guardó de MVP de la jornada.

   

  Guanyar al Gipuzkoa (91-66) va suposar una injecció de moral increïble pel FIATC Joventut. L’equip de Salva Maldonado necessitava aconseguir un triomf d’aquestes característiques, imposant el seu joc des de l’inici i mantenint un nivell defensiu elevat.

   

  El conjunt verd-i-negre prepara la visita a Miribilla amb tots els jugadors disponibles. Goran Suton, un dels destacats del passat cap de setmana, creu que l’últim resultat ha augmentat la confiança del grup.

   

  “Estic segur que sí. Penso que en els últims partits estem jugant millor i que hauríem d’haver guanyat el duel contra el València”, declarava l’interior balcànic abans de l’entrenament matinal d’avui.

   

  Per Suton, la clau per realitzar un bon final de temporada recau en “mantenir aquest nivell d’agressivitat”. “Si ho fem, podrem guanyar la majoria dels partits que falten”, assegurava l’aler pivot.

   

  Amb 14 punts, 13 rebots, 1 assistència, 3 recuperacions i 1 tap contra el Gipuzkoa, Goran Suton va aconseguir el seu rècord de valoració de la temporada (30). L’interior verd-i-negre opinava sobre si el seu millor nivell ha tornat, després d’un tram de temporada amb problemes físics.

   

  “Això espero. No ho sé. Em vaig mentalitzar molt per ajudar a l’equip en el rebot. Sé que puc aportar molt en aquesta faceta”, destacava Suton.

   

  Pensant ja en el pròxim rival del FIATC Joventut, el jugador croat definia el compromís contra el Bilbao Basket com “un dels més importants de la temporada, simplement perquè ells estan un triomf per sobre nostre”.

   

  Segons Goran Suton, “com més s’acosta el play-off, és més important guanyar partits per arribar en un bon estat de forma i de mentalitat”.

   

  De cara al duel de dissabte a Miribilla, l’interior de la Penya té clar que la pressió “la tindrà el Bilbao, especialment jugant a casa. Nosaltres hem d’anar allà tenint clar que caldrà jugar un partit molt físic”.

   

  L’interior balcànic demana als seus companys que estiguin “concentrats en el play-off, no en les posicions de la classificació”. Només així, “anant partit a partit i sense pressionar-nos massa amb la nostra posició”, es podrà assolir el segon gran objectiu de la temporada.

   

  Per Suton, “la clau per classificar-nos és pensar només en el partit que tenim al davant. Ens hem de centrar en cada adversari com si fos l’últim”.

   

  El jugador de la Penya ha revelat que quan la lliga finalitzi s’asseurà amb el club a parlar sobre el futur. “Encara no hem parlat del pròxim any. M’encanta Badalona, l’ambient que hi ha i els aficionats. Quan s’acabi la temporada ens asseurem a parlar amb el club per veure què passa el pròxim any”, ha declarat Suton abans de l’entrenament matinal d’avui.