Maldonado: “La nostra feina passa per fer un millor treball defensiu”

  0
  10703208w.jpg

  06/05/2015 – El tècnic del FIATC Joventut analitza les claus que han de dur a l’equip a guanyar al Montakit Fuenlabrada (dissabte a les 19:30h).

   

  Aquest cap de setmana, el Fernando Martín acull un emocionant Montakit Fuenlabrada-FIATC Joventut, partit realment interessant tenint en compte què s’estan jugant els dos equips.

   

  Els homes de Jesús Sala poden tancar la jornada sent equip de LEB, mentre que la Penya necessita mantenir la renda d’un triomf amb els seus perseguidors més immediats.

   

  “Li hem de donar a aquest partit la importància que té. Després, ens hem de preparar pel duel de la millor forma possible. Ens trobarem un ambient en contra i un rival molt agressiu que s’ho està jugant tot”, declarava Salva Maldonado abans de la sessió matinal d’entrenament d’avui.

   

  Segons el tècnic verd-i-negre, “el nostre equilibri també és molt important. Nosaltres tenim necessitats de guanyar, però també hem de ser capaços de trobar la calma. Ens sentim forts i mirarem d’aprofitar els seus nervis; si arriben”.

   

  Maldonado creu que l’enfrontament contra el Fuenlabrada “es tracta d’un partit de molta tensió”. “Els dos clubs ens estem jugant coses importants i això penso que és positiu. Arribar a la jornada 32 amb un partit tan important per jugar és bo”, reconeixia l’entrenador del FIATC Joventut a tres dies de jugar al Fernando Martín.

   

  Per l’entrenador adrianenc, seria un error plantejar el duel contra el Montakit amb l’única missió d’aturar a Panko i Akindele, els dos jugadors referència del conjunt madrileny.

   

  “Crec que basar-te només en intentar aturar a un o dos jugadors no és la idea adient. Es tracta més de fer un treball de concepte general per intentar pressionar molt a tot l’equip contrari”, declarava Salva Maldonado.

   

  Tot i així, l’entrenador verd-i-negre assegurava que la Penya buscarà “que el Fuenlabrada no sigui capaç de trobar els espais idonis perquè les boles arribin a Panko i Akindele”.

   

  La clau per vèncer, però, recaurà en la defensa. “La nostra feina passa per fer un millor treball defensiu que el dia del Bilbao. En atac, penso que el joc ens donarà opcions. Tot passa per fer una defensa que, a hores d’ara, ens està costant molt fer fora de casa”, advertia Salva Maldonado.

   

  El tècnic creu molt en la capacitat dels seus jugadors per acabar la Lliga Endesa entre els vuit primers, tot i que refusa perdre el temps en fer excessius números. Maldonado té clar que “la competició ens posarà al nostre lloc”.

   

  “L’avantatge és que depenem de nosaltres. Jo crec que estem capacitats per guanyar aquests últims tres partits”, afirmava l’entrenador de la Penya a pocs dies de començar a jugar les últimes tres finals de la temporada regular.