Maldonado: “Les dues últimes victòries reafirmen que la feina és bona”

  0
  43
  maldonado12.JPG

  28/12/2012
  El tècnic verd-i-negre ha destacat l'efecte de les dues últimes victòries i creu que per guanyar a Gran Canària cal "agafar-se al partit i no deixar-se intimidar per l'ambient".

  L'entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, ha passat revista de l'actualitat de l'equip i del proper compromís (diumenge 12:30) a la pista del Gran Canària.

  Maldonado ha volgut destacar l'efecte de les dues victòries de la setmana passada contra Cajasol i Estudiantes, que venien precedides per una contundent derrota contra el valència, i que "et fan creure en el que estàs fent, demostrant que som capaços de jugar a un bon nivell".
  "Reafirmen que la feina és bona", ha matisat l'adrianenc, i "aparten els dubtes i les pors, que són l'enemic número 1 de l'esportista".

  Tot i que la classificació per la Copa del rei encara és a l'abast, Maldonado pensa que "l'objectiu és ser consistents fora de casa" i que "hem de fer passes endavant per treure la victòria més enllà de pensar en la copa".

  Del conjunt canari, el tècnic verd-i-negre n'ha destacat "el bloc que han format l'entrenador i una base de jugadors" així com els fitxatges exteriors que els aporten "anotació". "Crec que han tocat les tecles adequades i estaran a la part alta tot l'any", confessa Maldonado, que pensa que l'equip ha "d'agafar-se al partit i no deixar-se intimidar per l'ambient, que per poc que fa l'equip, els dóna molta energia".
  "Hem d'estar sòlids molts minuts", avisa Maldonado, "perquè ells tenen ratxes bones i és difícil mantenir la tensió els 40 minuts".