Victòria de l’Unificación Llefià i derrota del Lloreda

0
    31

28/12/2012 – Els dos equips badalonins van acabar l'any amb sort dispar: l'Unificación Llefià va confirmar el seu primer lloc guanyant però el Lloreda va caure fora de casa

En un partit complicat contra un rival situat en la part alta de la classificació, l'Unificación Llefià va tornar a demostrar que és el gran candidat del grup segon de Segona Catalana a sortir campió. Al camp de la Molletense, el conjunt que entrena Jordi Souto va encaixar un gol dels vallesans per a continuació refer-se i endossar-li quatre de seguits. Valverde, Abad, Benítez i Machado van fer les quatre dianes del conjunt de Llefià. Finalment, els molletans van maquillar una mica el resultat fent el 2-4. L'Unificación acaba el 2012 liderant el grup amb 37 punts i 41 gols a favor en només quinze partits. El segon, el Turó de la Peira, mira d'amenaçar tres punts per sota. A la tornada de les vacances nadalenques, l'equip s'enfrontarà a casa contra la Guineueta, qui ocupa la setzena posició.

En el mateix grup, el Lloreda va cloure l'any amb derrota. Els de Víctor Álvarez van caure a domicili per 2-1 contra l'Equipo Ja. Els locals van avançar-se perquè el badaloní José Alberto empatés abans del descans. però en la segona meitat l'Equipo Ja va fer un segon gol que el va servir per fer-se amb els tres punts. El Lloreda és setè amb 23 punts i s'allunya de la zona alta de la classificació. Les places de perill estan encara set punts per sota. El dia 13 de gener el conjunt badaloní visitarà al Tiana, novè amb dos punts menys que el Lloreda.

ALINEACIONS

CF Lloreda: González, Castro, López (Robledo), Montilla, Rojas, Vilches, Campoy, Barbancho, Pérez, López (Picas), Sequera

Unificación Llefià: León, Santana, Oliver, Rodríguez, Abad, García (Samed), Azañón (Parra), Ramos (Machado), Valverde (Benítez), Domínguez (Marco), Monterde