Maldonado: “M’agrada veure un equip competitiu, tot i les adversitats”

  0
  DSC_0696.JPG

  05/10/2014 – El tècnic del FIATC Joventut ha elogiat l’actitud que han tingut els seus jugadors al Príncipe Felipe (74-79).

   

  “Estic content pels jugadors i per l’afició que ha vingut. L’equip no s’ha deixat anar mai i s’ha agafat molt al partit. Hem comès errades, amb faltes estúpides, però ens hem agafat al partit”, comentava a RCB un Salva Maldonado que, com sempre, es mostrava serè després d’un triomf de gran importància.

   

  L’entrenador de la Penya enumerava algunes de les claus del duel disputat contra el CAI Saragossa. “Al final hem jugat amb petits, i els triples que no havien entrat, ho han fet durant l’últim quart”, apuntava Maldonado.

   

  Segons el tècnic, el FIATC Joventut “ha tingut fe per guanyar” i ha reconegut que li agrada “veure a un equip competitiu, tot i les dificultats que hem tingut”.

   

  Per damunt de tot, Salva Maldonado s’ha declarat “orgullós dels jugadors”. “Primer partit de lliga, sense els capitans, i amb cinc faltes de Miralles i Suton… Un altre equip quan ens hem quedat vuit punts per sota s’hauria fet enrere. Nosaltres hem seguit tirant triples i creient”, assegurava el tècnic a RCB.

   

  Sobre l’aposta per fer sortir a cinc jugadors petits en el darrer tram del duel, Maldonado comentava com “en dies d’urgències calen iniciatives així. L’equip ha lluitat molt i estic molt content de l’actitud dels jugadors”.

   

  Tot i que a Maldonado mai li agrada destacar a un jugador per damunt de la resta, el tècnic ha tingut paraules especials per Goran Suton. “Ens ha mantingut agafats al partit. Quan la cosa estava més peluda, ha agafat rebots i recuperant pilotes. Ha encomanat a la resta la seva actitud de lluitar totes les boles”, afirmava.

   

  “L’any passat vam perdre aquí en una situació semblant. Avui amb altres jugadors hem guanyat, tot i que això no és matemàtic. Tenir a jugadors de caràcter ajuda, però si arribes al final 20 a sota, no serveix de res tenir-los”, afegia l’entrenador del FIATC Joventut.

   

  Amb un “l’experiència ens ha ajudat”, Salva Maldonado tancava la seva intervenció davant dels micròfons de RCB. L’entrenador torna a casa satisfet amb la feina feta.