Nacho Llovet: “Jo i en Savané no jugarem més”

  0
  1411981680_extras_noticia_foton_7_1.jpg

  05/10/2014 – El capità del FIATC Joventut ha vibrat amb el triomf de l’equip i amb el suport dels aficionats desplaçats a Saragossa.

   

  “Ha estat increïble. Jo estava a la banqueta i m’he tornat boig veient a l’equip. M’he hagut de dutxar i tot dels nervis. L’equip ha estat molt concentrat, malgrat les baixes i les personals”, comentava Llovet a RCB un cop finalitzat el partit al Príncipe Felipe (74-79).

   

  El capità verd-i-negre valorava com l’equip “ha volgut més” i assegurava que la plantilla torna a Badalona “amb una sensació increïble”.

   

  “Jo crec que avui han sortit els jugadors guanyadors. S’ha demostrat en els minuts finals. Molts jugadors feia molts minuts a pista i estaven cansats, però ningú s’ha amagat”, ha apuntat també Llovet.

   

  Segons el pivot, avui baixa per precaució a causa d’una contusió a la cuixa, “tothom volia la pilota i assumir la responsabilitat” en els instants decisius del partit contra el CAI.

   

  “La sensació ha estat increïble. Ens hem tornat boigs amb en Savané a la banqueta. A més, veient a l’afició que havia vingut, doncs també ha estat increïble poder tenir-los aquí”, afirmava Nacho Llovet a RCB.

   

  Fent broma, el capità del FIATC Joventut comentava que ell i Savané “ja no jugarem més. Ens quedarem a la banda aplaudint”.

   

  Sobre els seus problemes físics, l’interior ha volgut deixar clar que no té “res greu”. “Vaig rebre un cop al final del partit de Lliga Catalana i ha evolucionat pitjor del previst. Esperem estar al cent per cent per la setmana vinent”, ha explicat.