Maldonado: “Només podem fer el que tenim a la nostra mà”

  0
  54
  JOV-BAR (10).JPG
  16/01/2014
  El tècnic verd-i-negre ha valorat les possibilitats de l'equip de ser a la Copa, que podrien obligar a guanyar els 2 partits que queden per assegurar el bitllet

  L'entrenador del FIATC  Joventut, Salva Maldonado, ha entrat a valorar les opcions del FIATC Joventut de ser a la Copa del Rei així com el proper partit d'aquest dissabte a les 20h a l'Olímpic contra el Cajasol

  Tenint en compte que podria ser que només valgués guanyar els 2 partits que queden, el tècnic verd-i-negre ha vengut tranquil·litat, i ha explicat que "només podem fer el que tenim a la nostra mà". "No hi podem fer res més", ha afegit el l'adrianenc, "primer hem de fer bé lo nostre".

  Maldonado ha destacat com de cares estan les places de la Copa del Rei enguany: "si els de dalt perden poc i els de baix guanyen poc, la part mitja de la classificació està molt cara".

  Tot i que el calendari del FIATC Joventut on és el més favorable, ha recordat que "si guanyem dissabte ho tindrem a la nostra mà per guanyar la setmana següent".

  De l'equip sevillà, ha explicat que "si bé van començar dubitatius han sumat victòries i estan a una de nosaltres", i ha destacat que "tenen les virtuts d'un equip jove, que reboteja molt bé en atac i va a buscar la pilota".

  El tècnic també ha entrat a valorar la millora dels verd-i-negres, que sumen 3 victòries seguides i 2 d'elles sense patir en els últims minuts. "Hem trobat una bona línia i no estem regalant aquests 3 o 4 minuts d'errors continuats perquè quan no estem encertats en atac, seguim consistents al darrere", ha apuntat.

  Per últim, Maldonado ha parlat de l'afició, a la que veu que "està identificada amb l'equip", i promet "intentar seguir així perquè la gent vingui al camp i s'ho passi bé".