Els Projecte Mut aixequen el teló del Festival Musica’t 2014

  0
  31
  Projecte-Mut.jpg

  16/01/2014 – Projecte Mut aterrarà al Teatre del Círcol, a partir de les 9 de la nit, per fer pujar el teló d’una nova edició d’aquest ja tradicional festival d’hivern a Badalona.

  El Musica’t 2014 dóna el tret de sortida aquest dijous. Projecte Mut aterrarà al Teatre del Círcol, a partir de les 9 de la nit, per fer pujar el teló d’una nova edició d’aquest ja tradicional festival d’hivern a Badalona.

   

  El grup balear neix a Eivissa al 2005 com al projecte en solitari del cantant i compositor David Serra, juntament amb el músic i productor Joan Barbé. Aquest dos artistes pretenen endinsar-se al món del folk-rock en català utilitzant lletres pròpies i textos de poetes eivissencs, dotant-los d’un remarcat so acústic, caracteritzat per la mescla de bateria i guitarres elèctrica i acústica amb el violí i instruments folklòrics com ara les castanyoles, el tambor pagès o l’espasí.

   

  A Badalona ens arriben per presentar el seu tercer disc d’estudi, Col·lecció de Satèl·lits, un àlbum amb 14 noves cançons que segueixen bevent del seu particular “folk dels quatre vents” i que continuen en la línia del seus dos anteriors treballs.