Maldonado: “Patim per igualar el nivell físic del Barça”

  0
  51
  119545_81_123654_81.jpg

  28/05/2015 – L’entrenador del FIATC Joventut ha reconegut la superioritat del FC Barcelona en el primer partit de la sèrie de quarts de final (77-55).

   

  “El Barça en general ha estat molt superior a nosaltres. Durant la primera part ha dominat totalment des del punt de vista físic”. Amb aquestes paraules encetava Salva Maldonado la roda de premsa posterior al duel disputat aquest vespre al Palau Blaugrana.

   

  El tècnic de la Penya destacaria les dificultats que el seu equip tindria per explotar el seu clàssic joc veloç. “No hem pogut córrer i ells han fet moltes cistelles. En atac, ni hem estat encertats ni hem sabut trobar bones opcions”, reconeixia el tècnic.

   

  Segons l’entrenador adrianenc, “a la segona meitat, el nostre nivell físic ha pujat i tot ha estat més igualat. En defensa crec que també hem millorat i els triples ens han entrat”.

   

  Després d’un primer temps desastrós (42-21), la Penya faria un pas endavant durant la segona part del matx, compensant el domini inicial del Barça. “L’equip ha anat de menys a més. Aquesta és la part positiva, tot i que el partit tampoc ha tingut massa història. Hem plantat cara a estones, igualant el marcador de la segona part”, afirmava Salva Maldonado.

   

  Tot i així, el tècnic de la Penya recordaria que el bàsquet “és un joc de 40 minuts on no es pot enganyar ningú”. A nivell global, l’entrenador verd-i-negre valoraria els problemes del FIATC Joventut “per igualar el nivell físic del Barça”. “Aquest nivell de contacte, ells tenen avantatge. Nosaltres hem de saber jugar a aquest nivell i intentar fer-ho amb la màxima energia”, advertia Maldonado.

   

  De cara al segon duel de la sèrie, el tècnic augura un partit diferent. “A l’Olímpic intentarem pensar en jugar durant 40 minuts. Esperarem tenir un dia de més clarividència i estar més a prop en el marcador per crear-li dubtes al Barça”, declarava l’entrenador de la Penya.

   

  Per últim, preguntat sobre les opcions reals del FIATC Joventut d’accedir a les semifinals, Salva Maldonado no va voler entrar a “quantificar les possibilitats” del seu equip. “Això només serveix per deprimir-se”, va afirmar el tècnic amb sinceritat.