Maldonado: “Serà una coma dins el nostre guió de treball”

  0
  11
  maldonado1.jpg
  14/02/2014
  El tècnic adrianenc ha tret pressió a l'equip de cara al matx de diumenge

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, ha parlat clarament sobre els objectius i les possibilitats del seu equip en el partit d'aquest diumenge a la pista del Barça. 

  "Haurem de fer el partit del segle per guanyar", ha apuntat el tècnic verd-i-negre, que explica que "el nostre objectiu serà anar a competir fins on puguem". 

  Maldonado ha elogiat el moment de forma dels blaugranes, que tot i perdre la final de la copa contra el Madrid "ha demostrat que es capaç de guanyar de 30 i 40 punts els partits". "Estan jugant millor que fa un mes i mig, es coneixen més i utilitzen millor el físic", declara l'adrianenc, "no crec que sigui el mateix equip de la 1a volta, que va estar més a prop de perdre que de guanyar".

  Per tots aquests motius, Maldonado ha volgut treure pressió al matx i ha declarat que "és un partit en el que hi posarem tot el que tinguem per competir però no ens traurà del nostre objectiu de millorar dia a dia". "Serà una coma dins el nostre guió de treball", ha sentenciat. 

  Per últim, com han expressat totes les veus del vestidor, el tècnic considera que l'aturada de 4 dies coincidint amb la copa, ha estat beneficiosa per tothom. "Venim amb la ment descansada i he vist a la gent amb molta gana de bàsquet", ha conclòs.