Savané: “Tinc una idea clara de com guanyar al blaugrana”

  0
  1314_PAM_JOV (2).jpg

  14/02/2014
  L'interior verd-i-negre diu que al blaugrana s'hi ha d'anar amb la mentalitat de que "hi ha poc a perdre i molt a guanyar"

  El pivot del FIATC Joventut, Taph Savané, ha parlat del descans que ha tingut la plantilla i del derbi d'aquest diumenge (12:30 per Esport3) contra el Barça.

  El senegalès no dubta a l'hora d'afirmar que els blaugranes "estan en el millor moment de la temporada", però tot i la dificultat de l'empresa, recorda que "a la pista sempre serem 5 contra 5" i avisa que per guanyar "cal seguir el nivell d'intensitat el màxim temps possible per arribar igualats a l'últim quart". 

  "Tenim molt a guanyar i poc a perdre", ha declarat l'interior verd-i-negre que espera que els jugadors siguin capaços d'anar amb aquesta mentalitat. "Ja he guanyat varies vegades al Blaugrana i tinc una idea clara de com s'ha de fer"·, ha conclòs el líder.

  Per últim, Savané considera que l'aturada de 4 dies coincidint amb la copa del rei ha estat positiva tant "físicament com mentalment" i creu que "desconnectar una mica en aquest punt de la temporada i recarregar bateries és bo".