Maldonado: “Tenim la pressió d’haver de guanyar el Manresa”

  0
  1436264410_extras_noticia_foton_7_1.jpg

  22/03/2016 – La Penya prepara el pròxim derbi català en una setmana llarga d’entrenaments, ja que no jugarà contra l’ICL fins al pròxim dilluns (18h).

   

  Després d’arribar ahir dilluns procedents de Madrid, el FIATC Joventut s’ha incorporat avui a les sessions de preparació per afrontar amb garanties el pròxim partit de Lliga Endesa davant l’ICL Manresa (dilluns a les 18h a l’Olímpic). Guanyant amb patiment al camp del Montakit, el bloc verd-i-negre ha tallat la mala dinàmica que arrossegava en els darrers desplaçaments.

   

  “Sabíem que caldria patir. L’equip no va completar un gran partit, ja que va estar irregular. Defensivament es va fer una bona feina durant el primer i el tercer quart, però vam tornar a repetir un dels nostres grans problemes: no sabem tancar els partits”, recordava Salva Maldonado avui.

   

  “Quan sembla que ho tenim tot lligat, cometem errades que depenen exclusivament de nosaltres i ens compliquem la vida”, lamentava el tècnic adrianenc, tot indicant l’aspecte del joc que l’equip ha de millorar.

   

  A Fuenlabrada, el fet de poder comptar amb un Brandon Paul endollat en atac (22 punts) suposaria un valor afegit per la Penya.

   

  “Evidentment, Paul ens va donar molt durant el partit des del punt de vista ofensiu. En l’últim quart va desaparèixer i la seva defensa va ser bastant limitada. Per nosaltres és una bona notícia que recuperi el seu instint, però també és un jugador molt buscat pel contrari per castigar-nos”, valorava Maldonado.

   

  Sobre la visita que l’ICL Manresa efectuarà dilluns al Palau Olímpic (18h), l’entrenador del conjunt badaloní crec que el seu equip ha de saber gestionar el paper d’hipotètic ‘favorit’.

   

  “Tenim la pressió d’haver de guanyar el Manresa. Juguem a casa i cal sumar en aquesta tipologia de partits, ja que tots els desplaçaments que ens resten són molt difícil”, afirmava Maldonado en primera instància.

   

  “No em fixaria massa en com està el Manresa. Ara s’ha d’agafar a qualsevol oportunitat per sortir de la zona baixa. Vindran a totes i prevec un enfrontament molt disputat. Si interioritzem que el partit serà un passeig, crec que tindrem problemes”, afegia tot seguit.

   

  En relació a la data del partit, el preparador del FIATC Joventut la qualifica de positiva pels aficionats. “Pel públic, ens va millor jugar dilluns. Des del punt de vista tècnic, afrontem una setmana de vuit dies i haurem de trencar-la per no fer-la massa llarga”, exposava Salva Maldonado.