Maldonado: “Tenim marge de millora com a equip, no de resultats”

  0
  DSC_0617_4.JPG

  18/01/2015 – El tècnic de la Penya va felicitar als seus jugadors per una primera volta “excel·lent”, demanant fer un canvi de xip que permeti seguir competint com fins ara.

  Salva Maldonado encetava la seva roda de premsa valorant el duel contra el Baloncesto Sevilla com un partit poc vistós. “No ha estat un duel de qualitat. Defensivament hem estat bé, dominant tres quarts. Sense fer un bon partit, hem tingut present que era una jornada important per nosaltres”, va declarar l’entrenador verd-i-negre.

  Segons Maldonado, a l’equip li feia “bastant respecte” el duel contra el Baloncesto Sevilla. “Hem pogut guanyar. Felicito als jugadors per la primera volta que han fet”, va afirmar el tècnic adrianenc.

  “Estem vivint en el nostre sostre i no volem que ara ens agafi vertigen. Crec que mantenir el ritme serà complicat. La lògica diu que baixarem una mica”, afirmava Salva Maldonado en roda de premsa.

  Un dels pròxims objectius que ha d’assolir el FIATC Joventut és “deixar una mica aparcada la Copa del Rei” i centrar-se “en sumar el màxim nombre de victòries possibles”.

  “Hem de seguir evolucionant i millorant. Som un equip veterà, però tenim marge de millora com a equip, no de resultats”, confirmava Maldonado en roda de premsa. El tècnic va qualificar la plantilla que dirigeix com un grup “valent i amb cor”.

  L’entrenador de la Penya també va fer un balanç més ampli de la seva trajectòria a la banqueta badalonina. “No hem patit grans crisis en aquests quatre anys, però sí que ens ha costat fer passes endavant, sobretot l’any passat. Ens va mancar acabar d’arrodonir les coses”, va apuntar Salva Maldonado. La clau d’aquesta temporada ha estat la confecció “d’un equip més sòlid i compacte amb la gent que hem incorporat”.

  Què cal millorar?

  Després d’una primera volta difícil de repetir (13/4), Salva Maldonado va intentar descriure aquells aspectes que l’equip encara ha de polir. “Ara el que més em preocupa és mantenir el nivell competitiu. He de convèncer a l’equip que la Copa encara està lluny. Cal seguir treballant”, revelava el tècnic.

  Segons l’entrenador verd-i-negre, la plantilla segueix mostrant petits pics de relaxació quan té els partits controlats, fet que acaba donant ales als rivals. Aquesta és la visió de Salva Maldonado sobre el principal ‘problema’ del grup. “Això ens passa molt també en el dia a dia. Tenim moltes virtuts, sobretot la competitivitat. Però és cert que arriba un moment que perdem una mica el nord. Ho estem treballant, però no és un aspecte fàcil de millorar”, afirmava.

  “Una bona solució serà rebre un cop dur. Aquest seria el millor medicament, però de moment intentarem no prendre’l”, va dir fent broma el tècnic del FIATC Joventut.