Un punt escàs

0
    62

Tot i jugar contra deu jugadors durant una hora, el Badalona no va passar de l'empat a un en el camp del cuer, l'Elche-Ilicitano. Fran Bea va marcar, de falta, el zero a un i Primi va empatar poc abans del descans. Els dos equips van fallar un penal.

El partit es va posar coll avall quan només s'havien jugat quinze minuts i el defensa de l'Elche-Ilicitano Nacho Porcar va veure la segona targeta groga. Amb un jugador més, i jugant contra l'últim classificat, els pronòstics eren optimistes per al Badalona. I més tenint en compte que, abans de l'expulsió, Abraham ja havia pogut avançar els escapulats des del punt de penal. El seu xut el va aturar el porter. El gol sí va arribar en el minut 26, quan Fran Bea va executar una falta lateral que, pentinada per un jugador local, va entrar en la porteria de Pol Freixanet.

Només la mala sort va fer que, una vegada més, els jugadors de Manolo González deixessin dat i beneït el duel abans del descans. L'Elche-Ilicitano també va disposar de bones ocasions. En una d'elles el juvenil Primi va aconseguir l'empat, en rematar amb el cap des de l'àrea petita una centrada de córner.

El pas pels vestidors no va servir per millorar el panorama. De fet, van ser els locals els que van tenir més a prop la victòria, ja que van disposar també d'un llençament de penal en el minut 56. Marcos, providencial com sempre, va evitar el que hauria estat el 2-1 aturant el xut de Mario Arquès des dels onze metres. Des d'aleshores fins el final, el més noticiable per al Badalona són els debuts de Marc Mas i Edu Silva, que van entrar per Fran Bea i Manu Balda, respectivament. L'equatorià, per cert, va jugar el seu últim partit com a escapulat.

FITXA DEL PARTIT

Elche-Ilicitano: Pol, Peral, Martínez, Nacho Porcar, Pepe, Iván Agudo, Sergi, Mario Arquès, Samu (Joaquín, 86'), Jairo (Moha, 79') i López (Primi, 19').

Badalona: Marcos; Fran Grima, Lulu, Amantini, Bermudo; Prior (Matamala, 81'), Toni Lao; Raúl Torres, Fran Bea (Marc Mas, 57'), Abraham; Manu Balda (Edu Silva, 67').

Gols: 0-1, Fran Bea (26'); 1-1, Primi (40').

Àrbitre: Ricardo Escudero Martín (manxec), va ensenyar targeta groga a Peral de l'Elche-Ilicitano i a Amantini, Prior, Bermudo, Lulu i Abraham del Badalona. Va expulsar al local Nacho Porcar per doble targeta groga, en el minut 14 i va amonestar el tècnic escapulat, Manolo González.