Maldonado: “Tot depèn del projecte, de l’actualitat i del futur de l’entitat”

  0
  47
  Salva-Maldonado-ACB-PHOTO_ARAIMA20150419_0185_5.jpg

  17/06/2015 – L’entrenador del FIATC Joventut va passar pels micròfons del Club de la Mitja Nit (Catalunya Ràdio) i va parlar del seu futur professional.

   

  Salva Maldonado acaba contracte i la Penya vol que segueixi sent el capità del vaixell verd-i-negre. El tècnic és un home de reptes i necessita un nou estímul per consolidar el seu projecte amb un cinquè any a Badalona.

   

  “Jo em veig aquí, però això no significa que hagi de ser jo la persona que ha de portar l’equip”, deixava clar l’entrenador adrianenc. Segons Salva Maldonado, “tot depèn del projecte que hi hagi, de l’actualitat i del futur de l’entitat”, ja que, “a hores d’ara encara no tinc tota la informació de l’estat del club i cap a on vol anar des del punt de vista estratègic”. 

   

  Pel tècnic, el FIATC Joventut també és la seva primera opció, però no a qualsevol preu. “No em veig a Rússia o a Turquia. Em veig treballant aquí”, assegurava Maldonado.

   

  L’entrenador verd-i-negre creu que “tot arribarà” i que hi haurà temps suficient per parlar. “A veure si som capaços de tornar a pujar al mateix tren”, comentava el tècnic durant la seva participació al Club de la Mitja Nit. “Sóc un ‘bicho’ de la Penya, però hi ha molts verd-i-negres que no estan entrenant al club”, va afegir també Salva Maldonado amb un to sincer.

   

  Sobre l’interès del Reial Madrid per Alex Suárez, el tècnic no va voler entrar en detalls al no tenir tota la informació de l’operació sobre la taula, tot i assegurar que el FIATC Joventut “és un club venedor” que, en part, “està en mans del Madrid i del Barça”.

   

  Al llarg de l’entrevista amb Pere Escobar, Salva Maldonado també defensaria els principals actius d’un club com la Penya. Com a entrenador, l’adrianenc valora molt el fet de poder estar tan a prop de “l’essència del bàsquet”.

   

  “A la Penya existeix un sentiment de família que és la nostra base. Un nen del Cadet B va a la sala de fisios i pot estar amb Savané. Això és molt maco”, reconeixia el tècnic verd-i-negre.

   

  Parlant del pivot senegalès, Maldonado relatava com l’interior “volia plegar”, tot i que després de la gran temporada que ha quallat segueix “tenint forces per continuar”. “Jo no el veig retirat”, sentenciava l’entrenador de Sant Adrià.