Maldonado:”Si ens acoblem ràpid podem mirar cap amunt”

  0
  39
  maldonado.jpg

  El tècnic verd-i-negre ha passat revista a les primeres setmanes de feina: "espero que siguem competitius més aviat que la temporada passada".

  L'entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, ha fet balanç de les 4 primeres setmanes de pretemporada en les que tot i les 3 victòries en 3 partits no creu que "sigui bo treure grans conclusions" i fins i tot ha afegit que "de vegades va bé perdre algun partit". 

  Maldonado està "satisfet" del treball que ha realitzat l'equip fins ara, i considera que té un equip "amb jugadors per treballar i seguir creixent". El tècnic verd-i-negre pensa que "els objectius s'han de marcar quan comenci la temporada i veiem el nostre nivell respecte la competició", tot i que no es posa límits i considera que "si ens acoblem més ràpid que l'any passat, podríem estar bona part de la lliga mirant cap amunt",  
  L'adrianenc ha explicat que no canviarà gaire l'estil de joc respecte la temporada passada: "en atac vull estar igual, o una mica millor, i en defensa espero que siguem millors abans de mitja temporada". Als 3 primers partits, el Joventut ha estat molt encertat des de la línia de triple, un aspecte del joc que segons Maldonado "és una arma que has de tenir perquè sense ella no pots competir a bon nivell". 
  En un altre registre, l'entrenador ha valorat la manifestació de dimarts com un fet "emocionant, perquè ens vam tornar a expressar pel que creiem més correcte", i ha afirmat que "m'agradaria veure seleccions catalanes de tot tipus competint".