Maleït últim minut

0
    39

12/12/2017 – Un gol en el minut 89 evita que el Badalona sigui el primer equip a guanyar el Mallorca aquesta temporada. Els escapulats aconsegueixen, però, mantenir-se invictes a l'Estadi durant tota la primera volta.

El Mallorca, un equip amb 12 milions de pressupost, no va ser superior al Badalona, que no arriba al milió, en el partit que diumenge al matí es va disputar a l'Estadi Municipal. Els balears a penes van disposar d'oportunitats de gol: un xut de falta al pal i una acció en què Morales va haver de demostrar la seva qualitat van ser les úniques arribades clares, a banda del gol, signat pel lateral Joan Sastre en l'últim minut del partit. Sastre va xutar des de la frontal i va tenir la fortuna d'un rebot per fer arribar la pilota a la xarxa.

Abans, en el minut 24 de la primera part, Sergio Maestre havia posat l'1-0 en una sensacional jugada personal en què, després de recuperar la pilota al mig del camp, va avançar fins a la frontal i no va dubtar a provar sort en veure que ningú li sortia al pas. Els de Manolo González van disposar de no poques opcions d'aconseguir el segon, sobretot en accions de contracop. Però l'avantatge mínim es va mantenir fins al fatal minut 89.

Fitxa tècnica

Badalona: Morales; Albarrán, Adriá Parera, Álvaro Vega, Kilian Durán (Adri Ribas, 27'); Juanjo Ciércoles, Sergio Maestre; Robert Simón, Kevin Lacruz (Marc Cosme, 84'), Néstor Querol; Marcel Serramitja (Rubén Sánchez, 72').

Mallorca: Reina, Sastre, Raillo, Xisco Campos, Bonilla; Marc Pedraza (Damian, 46'), Salva Sevilla, Lago Junior (Pol Roiger, 54'), Fernando Cano (Cedric, 74'), Álex López, Abdón.

Gols: 1-0, Sergio Maestre (24'); 1-1, Sastre (89').

Àrbitre: Víctor Pérez Peraza (comitè tinerfeny). TG: Marc Pedraza, Álvaro Vega, Raillo, Fernando Cano, Sergio Maestre i Rubén Sánchez.