Mallet: “Hem defensat en equip”

  0
  JOV-UCM (11).jpg

  03/01/2016 – El base del FIATC Joventut apareix per lligar definitivament la victòria contra l’UCAM Múrcia, anotant una suspensió quan l’esfèrica més cremava.

   

  Al vestidor de la Penya, avui tot eren alegries. La plantilla verd-i-negre sumaria el sisè triomf del curs a l’Olímpic, tallant una mala dinàmica que s’estava començant a eternitzar.

   

  Basant la victòria en un gran segon i tercer parcial, el FIATC Joventut recuperaria part de les armes que el van dur a iniciar la temporada de forma brillant.

   

  “L’únic que puc dir és… Per fi! És bonic sentir la sensació de la victòria novament. Hem treballat molt dur durant la setmana i ho estem fent durant tot l’any”, comentava Demond Mallet des del vestidor de l’Olímpic.

   

  “Estavem passant per un mal moment i avui hem tingut les armes suficients per canviar aquesta situació. Avui era el dia que només es podia guanyar”, afegia el base nord-americà un cop segellat el triomf contra l’UCAM.

   

  Malgrat les derrotes, el grup “sempre ha estat unit” i, finalment, el bon resultat ha tornat a arribar. “Ara tots els equips ens juguem amb molta confiança perquè sabem que ho hem passat malament, però avui ens hem mentalitzat de debò. Hem defensat en equip”, destacava Mallet, autor de 9 punts i d’una suspensió final quasi definitiva.

   

  Sens dubte, una de les claus del triomf verd-i-negre ha estat la recuperació de la defensa. Tot i encaixar 84 punts, la Penya ha defensat molt bé durant el segon i el tercer parcial i ha arribat a gaudir d’avantatges consistents.

   

  “S’ha recuperat el bon nivell defensiu. Sempre hem sabut que podíem defensar. Simplement calia prendre la decisió de fer-ho de veritat, tant individualment com col·lectivament”, valorava Mallet.

   

  “Estic segur que aquest resultat ens ajudarà a recuperar la confiança. Alguns jugadors no hem estat al nostre nivell, però hem de tenir clar que això és un esport d’equip. Si totes treballem al màxim, guanyarem partits”, afirmava el doble zero per finalitzar la seva compareixença.