Mallet: “Si tinc bones sensacions, jugaré”

  0
  Demond-Mallet-defensa-ACB-PHOTO_ARAIMA20141026_0178_1.jpg

  17/11/2015 – El base té molt difícil arribar al partit contra el Real Madrid, tot i guardar una mínima esperança de poder jugar davant el conjunt de Pablo Laso.

   

  Demond Mallet es perdria l’última jornada de la Lliga Endesa a causa d’una lesió al turmell. Al FIATC Joventut van saltar les alarmes, ja que el jugador nord-americà podia patir una petita fractura que l’hauria obligat a passar pel quiròfan.

   

  Sembla, però, que els pitjor pronòstics han quedat descartats, tal com informa el mateix Mallet. “Estic content perquè no hi ha fractura, però encara em fa mal. Veurem com evoluciono aquesta setmana. Espero poder jugar contra el Madrid”, declarava el base durant la sessió d’entrenament que el FIATC Joventut ha realitzat aquest matí a l’Olímpic.

   

  Malgrat tenir-ho molt difícil, el jugador verd-i-negre no es vol descartar pel pròxim partit de lliga. L’entitat del rival i la bona línia de resultats de l’equip fan que Mallet tingui ganes de saltar a la pista diumenge.

   

  “Espero poder jugar. Vull jugar i ajudar. Ara tinc dos entrenaments per veure quines sensacions tinc al turmell. Si tinc bones sensacions, jugaré segur. Però és evident que vull estar còmode a la pista. Avui començaré a córrer”, expressava el base de la Penya.

   

  Mallet es va lesionar “en un entrenament”, però el dolor de veritat arribaria després de passar la nit. “Em feia un mal increïble. No podia caminar. Per sort, el cos mèdic està fent una gran feina perquè torni a les pistes”, afirmava el nord-americà.

   

  A Demond Mallet li “encantaria” poder jugar contra el Madrid i “ajudar l’equip en tot el possible”. Si finalment el doble zero ha de descansar, Mallet es mostra convençut que el grup sabrà treballar sense ell.

   

  “Tenim un gran grup de jugadors que treballen al màxim. Ja es va poder veure en l’últim partit contra Estudiantes. Van jugar junts i es va guanyar”, recordava l’exterior del FIATC Joventut.