El Llefià es resisteix a deixar escapar els primers (3-1)

0
    27

17/11/2015 – El conjunt de Jordi Souto guanya amb solvència la UD Mataronesa i continua quart a només tres punts del líder.

Els dos equips badalonins del grup II de Segona Catalana estan passant per situacions totalment contraposades. La Unificació Llefià sembla haver recuperat la seva millor versió després d’algunes jornades complicades, mentre que el Lloreda ha vist totalment frenada la seva espectacular progressió.

En l’onzena jornada del campionat, el bloc de Jordi Souto faria bons els pronòstics que el situaven com a favorit davant la UD Mataronesa. Un espectacular gol olímpic d’Héctor Sequera donaria la iniciativa als locals (7’), quan només s’havien jugat set minuts de partit.

Malgrat que els arlequinats restablirien l’empat en l’acció següent, amb gol de Navarro (8’), Isra Medina tornaria a avançar el Llefià just abans del descans (40’). El 3 a 1 anotat per Casulleras a mitja hora per la conclusió enterraria definitivament totes opcions maresmenques (60’).

Després de sumar el setè triomf en onze partits, la Unificació conserva la quarta plaça de la classificació (23) i està a només tres punts del CE Premià (26), nou líder del grup. Els de Souto arriben fins al darrer tram de la primera volta, tram clau del calendari.

Massa duresa (0-2)

Després de veure com la seva ratxa triomfal quedava tallada a Canyelles (2-1), el Lloreda tornaria a perdre el passat cap de setmana, caient contra el Besòs Baró de Viver a Badalona (0-2).

Un gol matiner de Montes (9’) i el 0 a 2 convertit per Carlos Lumbreras a pocs minuts per arribar al descans (40’) deixarien l’equip de Carlos López en una situació realment compromesa.

El Baró, a més, podria travar el joc durant tota la segona meitat, evitant que els vermells imposessin el seu joc de combinació i acabant el partit amb un jugador expulsat i amb deu amonestats.

Tot i caure, el Lloreda conserva la novena plaça del grup II de Segona Catalana (16), però veu com el primer classificat ja està a deu punts de distància. Els badalonins encara gaudeixen d’un bon marge amb la zona de descens.

El derbi queda tacat (2-0)

Al grup VI de Quarta Catalana, el partit més emocionant de la jornada va quedar tacat per l'alta tensió viscuda en el tram final del matx. Pere Gol i Badalona 1897 Águila s’enfrontaven amb la missió d’acostar-se a la primera plaça, però el derbi badaloní no podria arribar fins al minut 90 del temps reglamentari.

Amb el Pere Gol guanyant per 2 a 0 i a només tres minuts pel final, Xavi Montolio cometria penal i seria expulsat, però abans d'abandonar el camp donaria un cop a un contrari, acció que provocaria que diversos espontanis intentessin saltar al terreny de joc. Això obligaria l’àrbitre a suspendre el partit, abans que el Pere Gol pogués executar la pena màxima.

A finals de setmana, la Federació Catalana de Futbol adoptarà la decisió de donar l’encontre per acabat, o bé obligar els dos equips a jugar els cinc minuts restants més l’afegit.

Al mateix grup VI, la UE Bufalà cauria contra el filial del Premià de Mar (4-2), mentre que al grup XVI, el Sistrells s’imposaria a la FE Hospitalet (2-3) i el Badalona Sud claudicaria davant el Racing Sarrià (3-2). En darrer lloc, el Rayo Badalona Sud sumaria la segona derrota de la temporada al grup XVII, caient al camp del Pere Gol ‘B’ (2-1).