Manolo González: “Aquest equip és per sentir-se orgullós”

  0
  20141102_191250.jpg

  02/11/2014 – El tècnic del Badalona ha demanat més suport de l'afició per a un Badalona que "és quart per mèrits propìs". "Ens ho hem treballat molt i és un equip per sentir-se molt orgullós", ha dit. 

   

  02/11/2014 – Manolo González ha qualificat de “just” l’empat amb el Lleida però, alhora, ha lamentat  no haver pogut marcar el 2-0 en els primers minuts, quan Raúl Torres ho ha tingut a les seves botes: “Ha estat una llàstima, perquè si haguéssim fet el 2-0 hauríem decantat molt el partit”. El tècnic escapulat, però, ha admès que el Lleida també ha tingut les seves opcions. “Té un potencial molt gran, és un equip fet per jugar el play-off, i sabíem que tindríem força dificultats. Han treballat bé, han pogut marcar i el resultat, repeteixo, és just per tots dos”, ha afegit González, que ha parlat també de l’actuació de l’àrbitre i de l’acció del penal d’Amantini, que ha suposat l’empat lleidatà: “En l’acció del penal pot xiular el que vulgui, tot i que segurament en un altre camp no l’assenyala, però de l’arbitratge d’avui del que em queixo molt és del criteri, de les targetes, de les situacions de faltes, sobretot a prop de l’àrea”.

  Manolo González ha tornat a llançar floretes als seus jugadors, destacant que l’equip, avui, s’ha sobreposat a baixes molt importants. “La baixa d’Abraham penso que l’hem notat més en la segona part que no pas en la primera. És un  jugador diferent i en qualsevol equip es notaria la seva baixa, tot i que en el nostre cas encara més, perquè no tenim el fons d’armari d’equips com el Lleida, el Nàstic o altres. Però tot i això l’equip s’ha sobreposat i ha estat molt bé”, ha explicat el tècnic escapulat, que ha reclamat més suport des de la graderia. 

  Manolo González ha estat clar, com sempre, en les seves reflexions, demanant que els aficionats s'impliquin més: “S’ha de valorar molt l’equip, un equip nou que es va acabar de fer en la segona jornada de lliga. Estem quarts per mèrits propis, ens ho hem treballat molt, i l’únic que demano és que a casa la gent estigui amb nosaltres”. “No pot ser que juguem a casa i s’escolti més la gent del Lleida que la nostra.  Em sap greu haver-ho de dir, però crec que els jugadors es mereixen un recolzament més gran del que estan tenint. És un equip per sentir-se molt orgullós, jo així ho sento, i hi ha moments que necessitem que la gent apreti més”, ha conclòs.