Joan Herrera crida a la mobilització el 9N durant un acte al passeig Marítim

  0
  39
  herrera pont petroli.jpg

  03/11/2014 – El coordinador nacional d’ICV, Joan Herrera, ha visitat aquest cap de setmana Badalona amb motiu de la campanya de difusió i per cridar a la participació la jornada del 9N.

  El coordinador nacional d’ICV, Joan Herrera, ha visitat aquest cap de setmana Badalona amb motiu de la campanya de difusió i per cridar a la participació la jornada del 9N. Herrera va participar en un acte a la zona del Pont del Petroli amb membres de l’agrupació local, on va criticar l’ús constant que el govern del PP fa del Tribunal Constitucional, en referència als recursos presentats contra la consulta, primer, i contra el procés participatiu del 9N, aquests dies. “Utilitzen el TC com una tercera càmera legislativa”.

   

  “Sabem que no exercirem el dret a decidir”. L’ecosocialista creu que “és possible que el PP impugni” el procés, “però és molt difícil que el pari”. Tanmateix, considera que el PP està aprofitant l’oposició al 9N per “intentar tapar la corrupció”. El coordinador d’ICV va animar a la mobilització el proper cap de setmana per denunciar la situació i enviar un missatge contra un “govern totalitari”.

   

  El de Garcia Albiol, “un dels pitjors PP”

  Joan Herrera va explicar que l’elecció de Badalona per a l’acte d’aquest dissabte no és degut a una casualitat, sinó a que la ciutat “està governada per un dels pitjors PP, el de Xavier Garcia Albiol”. La presidenta d’ICV a Badalona, Aïda Llauradó, va recordar l’episodi de L’Estaca de fa una setmana i va animar a badalonins i badalonines a participar del 9N i a signar contra la negativa del govern central contra la consulta original.