Manolo González: “Els recursos del club són els que són, si volen fer l’esforç…”

  0
  IMGP0614.JPG

  04/01/2015 – Manolo González estava satisfet, després del partit contra l'Huracán, perquè el seu equip havia tornat a competir. El tècnic va valorar molt positivament la primera volta del Badalona i va insistir a subratllar que li calen davanters. El problema, però, és la manca de diners.

  Manolo González estava satisfet, després del partit contra l'Huracán, perquè el seu equip havia tornat a competir. El tècnic va valorar molt positivament la primera volta del Badalona i va insistir a subratllar que li calen davanters. El problema, però, és la manca de diners.

   

  Tornar a competir: “Hem recuperat jugadors importants, com Manu Balda i Amantini, i s'ha notat. Hem millorat molt respecte del partit d'Elda, hem tornat a competir, però ens ha tornat a faltar el gol”

  Bona feina: “Davant d'un bon rival, hem fet un treball excel·lent. Sabíem que a pilota aturada podien fer-nos mal i ha estat així com han arribat les seves ocasions. Tret d'això, els hem defensat be”

  Justos de froces: “Balda no estava per jugar 90 minuts. Abraham, ni per jugar 45. Si no tenim baixes, com en el dia d'Elda, podem guanyar qualsevol”

  Bona primera volta: “Si en els històrics em diuen que a mitja lliga estaríem com ara, no m'ho hauria cregut”

  Calen fitxatges: “Els recursos del club són els que són. Si volen fer l'esforç… Però no podem fitxar jugadors i no pagar i el club, en aquest aspecte, es comporta molt be. Dins dels recursos que tenim, hem de mirar de fitxar el millors futbolistes possibles perquè ens ajudin”

  El proper rival: “Contra l'Olímpic de Xàtiva serà un partit de més de tres punts: és un rival directe en la zona baixa. Allà ja els vam guanyar. Per tant, els superaríem en la diferència de gols. El punt d'avui serà bo, si la setmana que ve guanyem a l'Olímpic”